Servicii eficiente foto botez!

Cel mai frumos copil din lume este al meu! Toate creaturile din lume au spus asta conform parabolei care ilustreaza perfect dragostea materna. La fel credem si noi, fara sa exageram fiindca are bucle de aur si ochi de cer, iar buzele sunt dulci si rosii ca fragutele coapte.

Cu siguranta ca va frange multe inimi cand va creste mare, dar noi dorim sa o ajutam sa creasca frumos pe printesa noastra: cu credinta in Dumnezeu in suflet si cu multa omenie in inima.

Pe cine credeti ca aducem la eveniment sa ne ofere pachete foto botez?

Pe renumitul fotograf al copiilor, pe Cotea Razvan. De fapt bebelusa l-a ales mai intai pe Razvan. Sa nu o invatam cu desene animate (unele au scene violente si limbaj vulgar) am intrat pe site-ul official de prezentare al fotografului si i-am aratat pozele si filmarile de la botezurile copiilor. Oricat era de suparata Adela, cand vedea copiii aceia draguti surprinsi cu atata dragoste de obiectivul profesionistului fata i se insenina si intindea manutele sa ii mangaie. Copiii aceia erau atat de naturali, incat ea gangurea la ei, isi scotea suzeta din gurita ca o cireasa si dorea sa le-o ofere.

Vazand-o cat de fermecata era de tot ceea ce vedea, ne-am hotarat sa il invitam pe Razvan Cotea si sa-i solicitam pachete foto video botez.

Ce includ aceste pachete de amintiri frumoase, de emotii unice constructive si de cele mai alese sentimente?

-Albume foto la alegere din piele de vitel, din material textile sau din piele intoarsa
-Printuri tablouri de tip canvas
-Printuri pe sticla
-Videografia botezului

Toate aceste produse de arta sunt oferite la preturi accesibile si merita investit in acesta zestrea spirituala a familiei. Pachetul de servicii oferit de Razvan Cotea este mult mai amplu fiind completat de:
-munca grea care sta la baza obtinerii acestor bijuterii. Fiecare poza a fost realizata cu maxima atentie, cu daruire.
-priceperea, profesionalismul. Finetea fotografiilor marca Razan Cotea nu are pret.
-echipamentul si aparatura performanta. Razvan investeste mult in materiale si echipamente ca pachetul de servicii sa fie unul de lux
-disponibilitatea, generozitatea si risipa de energie pe care o face un fotograf in ziua evenimentului sa suprinda scene esentiale.

Servicii eficiente foto botez!

 

Suntem multumiti ca unui copil reusit, i-am oferit un botez reusit si cel mai reusit album foto din cate s-au facut vreodata. Datorita lui Razvan, Adela a facut filmul de Oscar al vietii sale.
In prezent, Adela nu adoarme fara pozele ei de la botez. Are patru ani si este dependenta de fotografiile lui Razvan. Acestea au un efect calmant asupra ei, o umplu de energie pozitiva si o fac mult mai cuminte si ascultatoare.

Un botez reusit costa, dar sunteti scutiti de unele cheltuieli prin amabilitatea nasilor, dragi parinti! Daca acestia vin cu trusoul si toata lumea se intrece in cadouri de lux, nu vad de ce nu i-ati oferi un dar de suflet copilului: documentarul botezuui sau.

Va sigur ca va lua una dintre fotografiile acelea cu el cand va pleca sa studieza departe de voi si de tara sa-si aline dorul de tot ce inseamna Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.