Importanta unei curele in jurul taliei!

Importanta unei curele in jurul taliei

Curelele fac ceea ce au de făcut și realizeaza asta pentru noi în mod consecvent. Ele ne ajuta în funcție de necesitate, ceea ce înseamnă că pantalonii noștri nu cad. Cu toate acestea, dacă luați în considerare cât efort depun producătorii de curele și designerii doar pentru a avea centura perfectă în jurul taliei sau pantalonilor, atunci vă puteți uita la centuri cu mai multă admirație și apreciere.

Cureaua dvs. este mai puternică decât credeți. Aveți de gând să vă folosiți centura pentru, să zicem, doi ani sau până când tendința de modă nu va deveni trend? Crezi că centura ta nu mai poate dura încă un an în jurul burtii care este deja în creștere? Mai gandeste-te. Cele mai puternice curele originale din piele pot rezista anilor de pedeapsă și tortură în jurul taliei. De exemplu, centurile din piele pură pot dura până la 10 ani, fără a obține nici o zgârietură, chiar și cu o utilizare aspră! Astfel, este important să se concluzioneze că centurile de piele au două tipuri de durabilitate: durabilitate funcțională și durabilitate estetică.

curele

Piele naturală vs. piele falsă

Curelele din piele naturală, care sunt fabricate din piele de animale 100%, pot rămâne fără zgârieturi și pot fi folosite chiar și până la un deceniu. Piele falsă, pe de altă parte, este fabricată din materiale non-standard, cum ar fi polimerii. Purtarea de curele de piele falsă poate fi în regulă la început, dar odată ce uzura începe să atace construirea centurii false, aceasta începe să cedeze. Pielea se fisureaza, se rupe, iar cureaua de își pierde strălucirea și forța.

Marca „Piele Genuine” spune totul. Este posibil să vedeți mai multe curele cu pictograma „Genuine Leather” din seria 1990826 pe ele. Acesta este ultimul test al autenticității unei centuri de piele și cunoașterea faptului că se deosebeste pielea adevărata de cea falsa.

Curelele din piele realizează accesorii de modă excelente și completează aspectul dvs. formal, semi-formal și casual. De asemenea, acestea sunt destinate separării „bărbaților” de „băieți”, deoarece oamenii reali ar dori să-și pună mâinile pe centuri reale, autentice, din piele pură. Acestea ar putea fi mai scumpe decât alternativa falsă, dar calitatea lor va fi cu adevărat mai valoaroasa. În cele din urmă, nimic nu depășește cu adevărat standardul și calitatea unui produs original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.