Cand au aparut colierele si bratarile!

Cand au aparut colierele si bratarile

Colierele

Toată lumea iubește coliere cu diamante, probabil ca exista foarte putine persoane care nu si-ar dori sa poarte un astfel de colier . Un astfel de colier poate arăta clasic și sofisticat.

Pe măsură ce sunt purtate aproape de inimă, colierele au fost concepute inițial pentru a atrage dragostea și a o întări. Deși acest obicei pe care oamenii il credeau cu tărie cu sute de ani în urmă nu mai este adevărat, colierele care dețin diamante pot atrage încă atenție.

Se crede că, coliere au fost primele elemente de bijuterii care au fost purtate. Credem acest lucru deoarece o construcție sau mai bine zis, structura unui colier de cochilie a fost descoperită în Africa de Sud și poate fi datată în urmă cu 75.000 de ani în urmă. Coliere preistorice, de asemenea, realizate din dinți, oase și gheare animale intaresc aceasta presupunere.

Primul colier de aur a fost realizat în jurul anului 2500 î.Hr. Colierele de diamante sunt o tendință destul de recentă în istoria istoriei bijuteriilor.

De asemenea, pentru cine nu isi permite un colier cu diamante, poate opta pentru un lantisor cu medalion din aur cu zirconiu sau cristale , niste pietre care inlocuiesccu succes mult doritele diamante.

colierele

Bratari

Ca și coliere, brățările cu diamante pot crea invidia insa cu siguranta pot atrage atenția. Diamantele în orice formă de bijuterii pot fi admirate și iubite de mulți oameni.

De unde a venit numele de „brățară”? Termenul de brățară provine din cuvântul latin „brahile”, sensul brațului. Bratarile au fost un element de bijuterii iubit de oameni de multi ani si pot fi datate inapoi in Egiptul antic din jurul anului 7000IC. Acestea nu erau făcute din diamante, ci din oase și lemn și  care erau purtate pentru a reprezenta chestiuni religioase sau spirituale, cum ar fi brățările scarab, care simboliza renașterea și regenerarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.