Vine vara, bine-mi pare, plecăm cu toții la mare!

Da…da…vara vine, iar marea ne așteaptă. Însă avem nevoie de costume de baie, corect? Ei bine, eu am plecat la shopping…online, că este mult mai ușor și mai comod. După cum bine știți, îmi place să îmi fac majoritatea cumpărăturilor online. Așa nu mă mai obosesc alergând prin magazine și probând zeci de produse. De data aceasta, vă invit să vizităm Dreslily, un magazin de haine interesante, frumoase și bune la preț.

Vine vara, bine-mi pare, plecăm cu toții la mare!

Ce mi-a plăcut la Dreslily? În primul rând produsele sunt frumoase și arată și în realitate la fel ca în imagini. Au reduceri foarte multe, astfel încât este imposibil să pleci cu mâna goală din magazin.

Costumele de baie sunt variate. Îți plac costumele într-o singură piesă? Atunci hai la Dreslily să vezi ce recomandări găsești! Negre, albe, colorate, înflorate, mai îndrăznețe sau din contră care acoperă cât mai mult. Indiferent de ceea ce cauți, aici găsești cu siguranță!

Știi doar că este un avantaj să porți costumul de baie într-o singură piesă. Pentru că maschează anumite zone ale corpului pe care nu vrei să le expui din diverse motive medicale sau estetice: cicatrici, alunițe cu risc sporit, vergeturi, arsuri.

Stripe Handkerchief One Piece Swimwear

here

One Piece Openwork Monokini Swimsuit

here

Mie mi-au plăcut foarte mult costumele din două piese, alb-negru sau colorate. Imi place să mă bronzez, de aceea aleg de cele mai multe ori un costum format din două piese.

Un costum de baie în două piese mă ajută să am un bronz mai uniform și pe o suprafață mai mare. Pot evita astfel dungile albe și inestetice de pe piept sau gât, desfăcând bretelele topului când stau întinsă la plajă.

Two Tone Strappy Padded Bikini Swimwear

here

High Waist Halter Print Bikini Set

here

view more

Cu siguranță că, la fel ca mine, aștepți concediul. Pentru că marea ne așteaptă, este relaxantă, ne ajută să uităm de griji și de probleme. Petreci o săptămână mângâiată de valurile calde ale mării și de soarele fierbinte.

Apa mării este un refugiu atât pentru trup, cât și pentru suflet, mai ales în zilele sufocante de vară. Cui nu îi plac apusurile romantice de pe malul mării?

Tu ce fel de costume preferi? Ai găsit unul care să îți placă pe Dreslily?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.