Topfer, ideal pentru cel mic

Topfer, ideal pentru cel mic

Topfer

De foarte multe ori, bebelusii nu pot fi alaptati de catre mama. In mod normal, lactatia trebuie sa se instaleze la doar cateva ore dupa nastere. La femeile care nasc natural lactatia vine repede, insa la femeile care nasc prin cezariana lactatia vine mai tarziu. Prin alaptat femeia isi asigura, printre altele, un echilibru hormonal normal. Exista insa cazuri cand alaptarea nu este posibila. Cauza imposibilitatii alaptarii este data de o patologie a glandei mamare. Aceasta poate fi provocata de o sarcina si o nastere cu complicatii sau de componenta hormonala. De multe ori, se instaleaza depresia proaspetei mamici care se simte vinovata pentru ca se afla in imposibilitatea de a-si alapta bebelusul. Alteori, laptele mamei este insuficient si hrana trebuie suplimentata. Sunt multe femei care alapteaza o luna, doua dupa care lactatia dispare chiar si peste noapte. Desi idealul este sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a alapta copilul la san, deoarce laptele de mama contine toti anticorpii necesari bunei dezvoltari a copilului, in cazul in care chiar nu se poate trebuie sa apelam la cea mai buna alternativa. Aceasta alternativa este administrarea de lapte praf. La ora actuala, din ce in ce mai mult medici recomanda lapte praf Topfer. De ce este una din cele mai bune formule?

Conform studiilor si statisticilor se pare ca Topfer este una din cele mai vandute marci de lapte din Europa, Asia si Statele Unite. Acest lapte praf Topfer este fabricat in Germania de peste 100 de ani si formula a fost imbunatatita pentru a oferi bebelusilor care nu pot fi alaptati la san toate elementele nutritive de care au nevoie pentru o dezvoltare normala.

Topfer este este un lapte organic, cu o consistenta cat mai apropiata de cea a laptelui de mama.

Acesta contine LC-PUFA adica acizi grasi polinesaturati. Toti bebelusi au o lipsa mai mica sau mai mare de acizi grasi. Astfel formula de lapte praf pe care o dam copilului trebuie sa contina acest element.

In laptele praf Topfer se regasesc si BIFIDO culturi. Sunt 4 la numar si sunt, de fapt, niste bacterii “bune” care apara sistemul digestiv al copilului de infectii.

Acest lapte minunat il putem achizitiona de la Bebelusultau.ro. Aici gasiti toate tipurile de formula incepand din prima zi pana la varsta de trei ani. Preturile sunt printre cele mai mici existente pe piata din Romania. Cu siguranta, daca ii veti administra celui mic formula de lapte praf Topfer, acesta va avea o devoltare frumoasa si armonioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.