Seria LUX: Obsidian – o călătorie captivantă de la prima până la ultima pagină!

O călătorie captivantă! Este ceea ce căutam pe site-ul Libris.ro când ochii mi-au căzut pe Obsidian, cartea întâi din Seria LUX, de Jennifer L. Armentrout. Da, știu, v-am obișnuit cu cărți romantice, de dragoste, nu? Ei bine, dacă mi-ați fi spus acum câteva luni că voi citi o carte fantasy, cu siguranță nu v-aș fi crezut. Însă, vă spun acum, după ce am terminat prima carte, că abia aștept să încep a doua carte!

Seria LUX: Obsidian – o călătorie captivantă de la prima până la ultima pagină!

Katy se mută împreună cu mama ei într-un orășel mic din Virginia de Vest cea minunată. O casă care pare scoasă dintr-un film de groază. V-ați dat seama…nu este deloc bucuroasă de schimbare. Dacă ar fi fost după ea, nu ar fi plecat niciodată din Florida.

Însă…Florida dispăruse la sute de kilometri…exact cum dispăruse și tatăl ei. El era motivul pentru care mama sa plecase cât mai departe. Deși trecuseră trei ani de când murise, nu își reveniseră încă. Unde mai pui că era și ultimul an la liceu….

Când într-un final părea a se resemna și căzuse într-o plictiseală teribilă, face cunoștință cu vecinul său înalt, sexy și cu ochii de un verde straniu. Însă Daemon nu este deloc atât de drăguț pe cât pare, este chiar enervant, arogant. Katy are momente în care își dorește pur și simplu să îl strângă de gât. Însă o place pe sora lui Daemon, Dee.

Dar această apropiere dintre ea și Dee nu este văzută cu ochi buni de către Daemon, nici de către prietenii acestora. Oare de ce? Ce au de ascuns cei doi frați?

Deși nu se înțeleg deloc, când este atacată de către un străin, Daemon face ca timpul să încremenească doar cu o simplă mișcare a mâinii. Oare cum a putut să facă acest lucru? Și ce voia să spună acel străin prin „ei”? Care ei și ce treabă avea ea?

Ce au Stâncile Seneca de sunt atât de speciale?

Oare ce reprezintă siluetele luminoase văzute în apropierea Stâncilor?

Vă spun sincer că în două zile am terminat această carte. Este…uimitoare, minunată, te ține cu sufletul la gură. Nu o poți lăsa din mână o dată ce ai început să o citești. Se numără printre preferatele mele!

Nu rata o poveste extrem de interesantă, ce a fost inclusă pe lista bestseller-urilor New York Time!

11 comentarii


  1. Am mai citit recenzii ale acestei carti si tot mi-am propus sa o citesc dar de fiecare data uitam si alegeam alte titluri. Cu siguranta va ajunge si ea la un moment dat in mana mea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.