4 motive sa organizezi activitati de team building pentru echipa ta

 echipa 

Daca te gandesti ca e nevoie de o schimbare pozitiva in modul de lucru si in felul in care colaboreaza cei din echipa ta, indiferent ca e o echipa de marketing, una de programare sau e vorba de un alt domeniu de activitate, atunci e timpul sa te gandesti la organizarea unor activitati de team building. Ai toate motivele sa organizezi un eveniment de team building, pentru ca vei beneficia alaturi de echipa ta de mai multe lucruri. Sa vedem ce motive ai sa faci asta, deci cu ce te va ajuta team building-ul.

 1.Ajuta echipa sa comunice mai bine

Comunicarea este factorul cel mai important atunci cand vrei sa ai o echipa care lucreaza mai eficient. O simpla problema de comunicare care exista intre doi membri ai echipei tale intr-o anumita perioada din luna si munca din saptamana respectiva nu mai este la fel de eficienta cum ar trebui sa fie. In team building membrii unei echipe sunt stimulati sa comunice mai bine intre ei.

2.Dezvolta spiritul de competitie

Intr-o firma, e foarte bine sa fii competitiv, insa de multe ori intervine rutina si parca cei din echipa ta nu mai lupta pentru a fi cei mai buni. Daca vrei sa le trezesti din nou spiritul de competitie, ideal ar fi sa alegi activitati de team building de tip competitiv.

3.Maresc increderea intre membrii echipei

 Daca nu exista acel sentiment de incredere intre membrii echipei, e posibil ca unii dintre ei sa aiba tot timpul impresia ca ceilalti nu sunt de incredere sau ca incearca sa ii tradeze intr-un fel sau altul. O firma in care angajatii nu au incredere in altii nu poate opera la parametri optimi, asa ca exercitiile de incredere din cadrul unui team building sunt intotdeauna binevenite.

 4.Scot in evidenta talentele fiecaruia

 Fiecare membru al echipei tale are, pe langa talentele dovedite si talente de care nici ei nu sunt constienti. De exemplu, un membru al unei echipe de marketing are un talent pentru copywriting, insa poate nu isi da seama ca ar putea fi si un bun lider. Aceasta calitate ascunsa a lui va iesi cu siguranta la iveala cu activitati de team building potrivite.

In timpul unor activitati de team building, membrii echipei vor putea sa interactioneze intre ei si in alte moduri decat la serviciu, astfel incat pot ajunge sa se cunoasca mai bine. Daca vrei sa organizezi astfel de activitati, poti apela cu incredere la Vertical Adventure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.