Cateva motive pentru care un filtru apa potabila iti este necesar!

filtru de apa

Siguranta familiei tale depinde de mai multi factori, printre care unul foarte important este alimentarea corespunzatoare cu apa potabila. Indiferent ca locuiesti intr-un apartament sau la casa, ai nevoie de un filtru de apa potabila, preferabil unul pentru robinet. Acesta va filtra apa care provine de la retea, astfel incat sa obtii cea mai pura apa pentru familia ta.

Cateva motive pentru care un filtru apa potabila iti este necesar!

Daca ai un filtru de apa potabila, nu mai trebuie sa apelezi la solutii externe cand vine vorba de a consuma cea mai buna apa. Ba chiar este dovedit ca un filtru de apa potabila pentru robinet de exemplu este o solutie mai buna decat consumul de apa imbuteliata. Recent au aparut tot felul de idei in presa cum ca apa imbuteliata ar contine particule din plastic, insa aceasta posibilitate nu este exclusa nici cand vine vorba de apa de la robinet.

Cu un filtru de apa insa toate impuritatile sunt filtrate, dar mineralele de care organismul uman are nevoie raman in apa, ceea ce este un lucru foarte bun. Este cunoscut faptul ca, fara un filtru de apa, exista posibilitatea patrunderii in organismul uman, prin apa potabila pe care o consumam a unor bacterii care pot fi periculoase pentru organism.

Pe langa bacterii nedorite, apa asa-zisa potabila mai poate contine clor, pesticide, mercur sau diverse particule, cum sunt cele din plastic. Toate acestea pot fi eliminate cu ajutorul unor filtre de apa. Consumul repetat de apa ce contine toate aceste lucruri poate avea consecinte nedorite asupra sanatatii tale si a familiei tale, asa ca un filtru de apa este absolut necesar. Ce alegi depinde insa doar de preferintele tale.

Daca nu vrei sa iti cumperi un filtru de apa pentru robinet, chiar si o simpla cana filtranta poate face diferenta. Indiferent de metoda folosita, important este sa faci ceva pentru sanatatea familiei tale.

Ce este de fapt apa filtrata? Este apa potabila pe care o primesti de la robinet insa trecuta printr-un filtru de apa, adica este mai curata si mai sanatoasa. Daca te intereseaza filtre de apa, gasesti astfel de filtre in magazinul online Bewater, Vezi oferta de filtre de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.