De ce este important un implant dentar?

Cu siguranță ai auzit de implant dentar.  Cu ajutorul acestuia, îți recuperezi zâmbetul, care după cum se știe este cartea de vizită a oricărei persoane. O persoană care zâmbește este cu mult mai frumoasă și mai atrăgătoare decât una care nu zâmbește.

Zâmbet, Gura, Dinti, Râs, Nas

Prin folosirea unui implant dentar, se îndeplinește dorința comună atât a pacienților, cât și a medicilor, de a reface dinții pierduți, într-un mod asemănător cu cei naturali.

Implantul dentar este o rădăcină artificială. Aceasta este plasată în locul unui dinte lipsă, în osul mandibular sau maxilar, integrându-se perfect în structura osoasă proprie.

Alege implant dentar într-o zi!

Un implant dentar într-o zi este un dispozitiv protetic plasat cu ajutorul unei interventii chirurgicale care implică foarte multa tehnologie. Aceasta faciliteaza plasarea implanturilor în os, în poziții prestabilite intervenției chirurgicale propriu-zise. Mi se pare cea mai bună metodă. Se efectuează într-o singură zi, deci nu vei fi nevoit să te prezinți în fața prietenilor sau a partenerilor de afaceri, cu gura închisă, mai mult timp.

Un implant dentar într-o zi este cel mai rapid mod de a îți recâștiga încrederea de sine extrem de repede! Vei zâmbi și te vei bucura de viață după doar câteva ore de la intervenție. Este minunat, nu-i așa?

Beneficiile tratamentului prin implant dentar

Implantul dentar are extrem de multe avantaje.

  • redobândim aspectul normal al feței
  • posibilitatea revenirii la viața normală
  • procesul masticației se face ca atunci când ai dinții naturali
  • implantul dentar nu se cariază
  • redobândirea capacității de articulare corectă a cuvintelor
  • lucrarea dentară se va sprijini pe implanturile artificiale și nu pe dinții noștri, ajutându-ne să ne salvăm astfel dinții
  • nu vom mai avea jena de a fi fără dinți, aspectul inestetic pe care îl avem atunci când mergem la o întâlnire și ne este rușine chiar și să vorbim

Care este cel mai bun implant dentar?

Așadar, întrebarea importantă este care este cel mai bun implant dentar? În principiu, toate implanturile de titan folosite pe piața din Romania sunt bune, deoarece au o licență pe punere spre vânzare. Iscusința medicului care tratează cu ajutorul implantului va face diferența, prin planificarea adecvată a tratamentului și plasarea precisă a implanturilor în os.

implant dentar

Este dificil să alegi cel mai bun implant dentar fără ajutor, dar dacă te adresezi unui cabinet stomatologic bun, cu siguranță vei fi mulțumit. Împreună cu medicul dentist care îți cunoaște situația clinică, vei lua cele mai bune soluții! Totul ține de alegeri!

Acum sigur mă veți întreba cât costă un implant dentar, nu-i așa? Întrebarea este puțin greșită, deoarece în realitate medicul nu oferă prețuri pentru „un implant” ci pentru „un tratament cu implant”. Așadar, prețurile pot varia în funcție de medicul stomatolog, dar și de mulți alți factori.

Și tu îți dorești un zâmbet de vedetă? Atunci apelează cu încredere la cel mai bun implant dentar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.