Vrei un păr lung, plin de volum? Alege clip in hair extensions de la BestHairBuy!

Cu siguranță fiecare femeie visează la un păr lung, plin de volum, perfect, nu-i așa? Ei bine, dacă nu te numeri printre norocoasele pe care mama Natură le-a înzestrat cu un păr bogat, trebuie să știi că s-au inventat soluții și pentru noi, celelalte. Această soluție o reprezintă BestHairBuy clip in hair extensions, extensiile de păr care te vor ajuta să ai un păr lung, exact cum ai visat.

USA Stock 70g 16 Inch #4 Chocolate Brown Body Wavy Clip In Hair PC939

Ai părul mult prea fin, lipsit de volum? Nu ești deloc mândră de părul tău? Atunci extensiile de păr reprezintă alegerea ideală. Trebuie să fii doar atentă la cantitatea de extensii potrivită pentru tine și totul va fi perfect! Te vei bucura de un păr lung, cu mult volum, un păr cu care te vei mândri cu siguranță!

Un aspect destul de important este tehnica de montare. Pentru extensiile de păr ce se aplică la cald trebuie neapărat să apelezi la un salon. Acestea se aplică meșă cu meșă, cu ajutorul unui punct de fixare cu keratină, fiind o metodă durabilă. Însă dacă îți dorești extensii de păr pe care să le poți atașa și detașa ori de câte ori ai chef atunci soluția prezentată de mine este ideală pentru un păr lung, bogat, minunat.

USA Stock 100g 18 Inch #4 Chocolate Brown Body Wavy Clip In Hair PC948

Vrei un păr lung, plin de volum? Alege clip in hair extensions de la BestHairBuy!

Îți dorește extensii de păr care pot fi vopsite, îndreptate sau încrețite? La BestHairBuy virgin hair vei găsi exact ceea ce îți dorești. Extensiile de păr au o textură 100% naturală și pot fi spălate și uscate. Dacă le îngrijești cum se cuvine, le poți purta între 3-6 luni.

Dacă ești genul care se plictisește repede sau îți schimbi destul de des look-ul, atunci aici la BestHairBuy vei găsi soluția perfectă pentru a avea un păr lung și frumos. Extensiile de păr naturale le poți tunde, întinde cu placa, ondula, le poți aranja în foarte multe stiluri. Ține doar de imaginația ta!

păr lung

Cum să îngrijești extensiile de păr?

Este foarte simplu să păstrezi extensiile de păr într-o stare foarte bună.

  • Nu trebuie să le speli de mai mult de 3 ori pe săptămână
  • Nu trebuie să perii extensiile atunci când sunt ude
  • Pentru pieptănat, folosește o perie foarte moale
  • Spală extensiile cu un șampon fără sulfați, deoarece sulfații elimină uleiurile naturale din păr.
  • O dată pe săptămână, adaugă 2-3 picături de ulei uscat de nucă de cocos sau de migdale care va stimula strălucirea extensiilor.

Este foarte important să cumperi extensiile de păr din magazine care să ofere numai produse de calitate, cum sunt aceste Human hair extensions. Un păr lung și frumos are nevoie numai de produse bune, de aceea cumpără inteligent!

Dacă îți plac produsele de la BestHairBuy, te poți abona la profilele sociale ale site-ului:

8 comentarii


  1. Chiar trebuie sa imi achizitionez un set nou, caci cel vechi nu prea mi se mai potriveste dpdv al.nuantei si nu cred ca poate fi vopsit pentru ca nu am nimerit cea mai buna calitate.

    Răspunde

  2. Imi plac extensiile de par, acelea care par cat mai naturale. Vad foarte multe ” vedetute” pe la tv care exagereaza cu lungimea si care stau mereu cu mana in par sa il aranjeze. Evident ca atrag atentia intr-un mod neplacut.

    Răspunde

  3. Extensiile sunt o solutie pentru cele care isi doresc par lung sau o coafura deosebita pentru un eveniment.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.