Transforma-ti telefonul sau tableta in consola de jocuri cu un controller Ipega

Daca iti place mult sa te joci jocuri pe telefon sau pe tableta, trebuie sa stii ca exista un gadget care face lucrurile sa fie si mai distractive, un gamepad pentru tableta sau telefon, cum este de exemplu un controller Ipega. Exista diverse astfel de modele de controllere care arata similar cu un gamepad pentru console si la care poti atasa in diverse moduri tableta sau telefonul pentru o experienta de joc mai imersiva si mai captivanta.

Transforma-ti telefonul sau tableta in consola de jocuri cu un controller Ipega

Controllerele Ipega sunt compatibile cu dispozitivele cu Android, Windows sau iOS. Aceste controllere sunt fara fir si iti permit sa montezi tableta sau telefonul fie intre butoane, exact ca la o consola portabila, fie in partea de sus, pentru o vizibilitate optima si un control perfect. Nu va mai trebui sa folosesti ecranul telefonului pentru a te juca!

De ce sunt atat de interesante aceste gampad-uri pentru dispozitivele portabile? Ei bine, stim cu totii ca nu este atat de usor sa te joci un joc pe mobil, chiar daca pe tableta ai mai mult spatiu pentru control si vizibilitate, ecranul fiind mai mare. Ecranul de tip touchscreen nu iti ofera un control ideal, pentru ca nu este ca atunci cand simti efectiv niste butoane cu degetele.

Un controller Ipega iti ofera acea experienta clasica de consola pe care ti-o ofera orice alt gamepad de PlayStation sau XBox. Iar asta se intampla oriunde vrei tu, pentru ca este un dispozitiv la fel de portabil pe cat e telefonul sau tableta pe care le folosesti. Butoanele sunt configurabile si iti permit sa le setezi exact cum iti doresti, pentru ca experienta unui joc sa fie cat mai usoara si mai placuta.

Vrei sa iti transformi telefonul sau tableta in consola de jocuri portabila? Iti doresti si tu un controller Ipega? Magazinul online Magline intelege cu adevarat gamerii, de aceea ti-a pregatit o oferta variata de controllere pentru telefon si tableta, ca sa te joci cat doresti. Daca esti gamer adevarat, merita sa ai si tu un astfel de controller. Comanda un controller Ipega din magazin acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.