Lazi pentru bauturi racoritoare eficiente si cu un design deosebil, de la Schoeller Allibert

Daca afacerea dumneavoastra este una din zona comertului sau a restauratiei si trebuie sa transportati si sa depozitati bauturi racoritoare, atunci aveti nevoie de lazi sticle. Si nu de oriunde, ci de la Schoeller Allibert, cel mai important si mai inventiv producator european de ambalaje reciclabile. Inclusiv de navete pentru bauturi racoritoare! Aceste sisteme de depozitare oferite de o companie olandeza cu o experienta de sase decenii in acest domeniu, fara de ccare nu ar putea exista nici baruri, nici restaurante, nici cofetarii si nici magazine alimentare, garanteaza siguranta produselor in timpul depozitarii si transportului. De aceea, alegerea celor mai potrivite navete trebuie facuta cu multa grija, in functie de dimensiunile si forma sticlelor care trebuiesc transportate – pentru ca, dupa cum se stie, exista si producatori de sucuri, ape minerale si alte bauturi racoritoare care tin la forma deosebita a sticlelor lor, care le evidentiaza. Astfel, Schoeller Allibert produce navete pentru 12 sticle de 0,75 litri de apa minerala Adelholzener, pentru 12 sticle de 0,5 litri de apa minerala Gerolsteiner, navete pentru Coca Cola (12 PET-uri de 0,5 litri, 10 sticle de un litru etc), manere bottle carrier si multe, multe altele. Toate aceste produse au un design deosebit care permite identificarea rapida la punctele de vanzare si adauga valoare in ergonomia consumatorului prin pozitionarea brandului.

Lazi pentru bauturi racoritoare eficiente si cu un design deosebil, de la Schoeller Allibert

3292_001_20110901_01_jpg

Deci, daca doriti o companie care, in afara de o foarte variata gama de produse „standard”, are know-how-ul necesar pentru a proiecta solutii personalizate, adresati-va cu incredere specialistilor de la Schoeller Allibert, a caror inventivitate este recunoscuta in intreaga lume. Inventivitatea, stimati cititori, este o calitate specifica Tarii Lalelelor. Olanda e o tara mica si are resurse putine, fapt care i-a silit, inca din Evul Mediu, pe locuitorii ei sa fie teribil de inventivi, incepand cu constructia de corabii (vase de comert sau de razboi), de mori de vant, de diguri (cu care smulgeau pamant arabil din mare) si terminand cu ambalajele si sistemele de depozitare reciclabile produse de Schoeller Allibert. De fapt, inca de la inceputurile existentei companiei, „sistemul filozofic Schoeller Allibert” a fost definit de verbul „a recicla”, pentru ca specialistii companiei constientizeaza faptul ca planeta pe care traim este, la urma-urmei, un sistem inchis, ale carui resurse nu sunt inepuizabile.

Firma fondata de familia Schoeller in 1958, a izbutit sa-si adjudece nu mai putin de 25% din piata europeana de ambalaje reciclabile si s-a transformat intr-o multinationala cu mii de angajati si cu fabrici in intreaga lume, intr-un grup industrial ale carui produse sunt din Pe langa prestigiu, grupul Schoeller Allibert a dobandit si un important portofoliu de clienti, care sunt jucatori importanti in industria aerospatiala, industia chimica, electronica, industria farmaceutica, gestionarea si reciclarea deseurilor, industria textila, cea a produselor de pielarie si incaltaminte si, nu in ultimul rand, in agricultura si industrie alimentara.la ora actuala, Schoeller Allibert are reprezentante in Austria, Belgia, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Suedia, Polonia, Statele Unite si in Romania. Da, si la noi – in Bucuresti, pe strada Turnu Magurele la numarul 270 D. Iar daca timpul nu va permite sa va deplasati pana acolo, puteti contacta reprezentanta folosind numerele de telefon 00 40 31 102 46 50 si 00 40 21 460 20 88 sau puteti trimite un e-mail pe adresa info.romania@schoellerallibert.com pentru a solicita informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.