Și tu ți-ai dori un vecin perfect?

Cu toții ne dorim un vecin perfect, nu-i așa? Nu și Preston McQuinn, un tip rezervat, nu misterios. Avea nevoie uriașă de intimitate, motiv pentru care a ales să locuiască în inima unuia dintre cele mai aglomerate orașe din lume, New York.

Nu duce lipsa de nimic, financiar stă foarte bine. Este un tip înalt, bine făcut, cu păr castaniu dezordonat și ochi albaștri. Deși avea tacticile lui de eschivare, știa că trebuia să răspundă politicos încercărilor vecinilor de a îl aborda. Mai ales brunetei drăguțe, tunsă băiețește, cu ochii mari, verzi.

Și tu ți-ai dori un vecin perfect?

Cybil Campbell este sinceră și tare sufletistă. Încearcă mereu să îi ajute pe cei din jur. De data aceasta, noul vecin îi atrage atenția. Are impresia că este prea singur și are nevoie de cineva să îi fie alături. Cybil este intrigată de bărbatul misterios și chipeș, pasionat de saxofon.

Însă se lovește de un scut. Preston încearcă să uite că inima i-a fost frântă, nu mai are încredere în femei și nu înțelege de ce această brunetă drăguță este atât de insistentă. Atunci când sună la ușă cu o tavă de biscuiți în brațe, tot ce își dorește este să plece cât mai repede. Însă fata nu vrea, îl urmărește chiar într-o seară până la barul Deltei…

Dar cel mai interesant este atunci când îl roagă să se prefacă că este iubitul ei, pentru a scăpa de doamna Walinsky, care tot încearcă să o cupleze cu Johnny.

Vecinul perfect este una dintre cele peste 200 de romane de dragoste scrise de Nora Roberts, cărți care au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărți ce au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare.

Oare reușește Cybil să ajungă la inima lui Preston? Oare va reuși să îi vindece inima rănită? Dacă vrei să îi afli finalul, găsești cartea la Libris.ro, librăria cu cele mai frumoase titluri!

9 comentarii


  1. Putin cam deplasata tipa daca il urmareste la bar / Prefer vecinii care isi vad de treaba lor. Una e sa fii prietenos si alta sa insisti sa intri cu picioarele in „casa” omului.

    Răspunde

  2. Am lasat-o pe Nora Roberts putin deoparte. Pare insa o carte draguta, usoara, pe care o poti citi oriunde si oricand. Cand imi va veni dor de autoare, imi voi indrepta atentia spre aceasta carte.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.