Să întâmpinăm vara cu rochii vaporoase de la Rosegal!

De fiecare dată când mă gândesc la vară, soare, căldură, primul gând îmi zboară spre rochii. De diferite culori, cu volănașe, comode, lejere. Îmi place să port rochii, mi se pare că arăt mult mai feminină. La Rosegal am găsit foarte multe modele, colorate, scurte sau lungi, de ocazie sau de plajă.

Mă bucur că fetelor mele le plac rochiile și fustițele. Cât este vara de lungă nu poartă pantaloni, foarte rar acceptă să poarte o pereche de pantaloni scurți. Și sunt atât de drăgălașe fetițele îmbrăcate în rochițe, nu-i așa?

Vine vara bine-mi pare, rochii noi de la Rosegal cine are?

De foarte multe ori, din comoditate, preferăm să înlocuim rochia cu un top și o pereche de jeansi. De ce să îmbrăcăm pantaloni care ne pot fura din senzualitate? Chiar și bărbaților le place mai mult să discute cu o femeie îmbrăcată într-o rochie decât cu o femeie îmbrăcată în pantaloni.

Rochia albă – puritate, eleganță, șarm. Găsești foarte multe modele, pe click more. Deși o culoare pretențioasă, întotdeauna mi-au plăcut rochiile albe. Sunt elegante, albul le conferă chiar această eleganță. Indiferent că ai nevoie de o rochie frumoasă pentru zi, pentru serviciu, fie că vrei să fi elegantă la un eveniment, rochia este cea care te va ajuta. Trebuie să o alegi pe cea potrivită!

Rochiile maxi, sexi, le găsești dacă dai click pe shop now. Este important ca garderoba de vară să cuprindă rochiile maxi, confecționate din materiale vaporoase, ușoare. Pentru evenimentele speciale, avem nevoie de rochii în culori îndăznețe, din materiale de calitate, asortate cu accesorii delicate.

La Rosegal găsești foarte multe modele de rochii maxi, pe care le poți purta oriunde vrei tu. Vrei să îți spun un truc? Dacă ești puțin mai plinuță, nu trebuie să îți faci griji. Rochia maxi arată foarte bine pe orice corp, scoțând în evidență atuu-rile.

Rochii pentru plajă, vaporoase, comode, frumoase!

Încă puțin și marea ne așteaptă. Sau mergem la ștrand, piscină. Însă avem nevoie de ea, rochia pentru plajă, pe care o poți găsi here. Foarte multe modele, interesante, comode, repede de îmbrăcat și dezbrăcat. Te grăbești să intri în apă, dar rochia cea mulată se încăpățânează să iasă de pe tine? Nu îți mai face probleme, cu noua rochie pentru plajă ajungi în secunda doi în apă. 😛

Ce părere aveți despre alegerile mele? Cum vi se par, le găsiți interesante? Ați comandat vreodată de pe Rosegal?

11 comentarii


  1. rochiile albe din sau cu dantela mi se par cele mai frumoase mie. Mai ales daca esti si putin bronzata, arata si mai bine pe tine. Personal, as alege un model mai lung. Cele scurte sunt pentru tinere si tipe care arata bine.

    Răspunde

  2. Imi plac rochiile de la Rosegal, mai ales ca aici am gasit si marimi plus size si care, si acestea arata foarte bine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.