Topuri din dantelă, perfecte pentru vremea de afară!

Acum că soarele ne încălzește și vremea ține cu noi, să vorbim puțin despre topuri din dantelă. Unde le-am găsit? Pe Rosegal, site-ul despre care v-am tot vorbit în repetate rânduri, pentru că mie mi-au plăcut hainele pe care le-am luat de aici. Pe lângă prețurile bune și reducerile pe care le găsești tot timpul, hainele sunt de calitate.

Acum că vremea ține cu noi și nu mai avem nevoie de șube, putem scoate hainele subțiri din șifoniere. Sau…putem trece la noi sesiuni de shopping. De data aceasta am ales topuri.

Iată ce topuri mi-au plăcut mie de pe site-ul Rosegal!

1. Topuri din dantelă. De ce am ales dantela? Pntru că indiferent de sezon, dantela te ajută să ai un look de invidiat. Poți purta topuri din dantelă cu o fustă tip creion, sau la un costum stil smoching. Vei arăta perfect și vei întoarce multe priviri admirative.

Am găsit câteva modele care mie mi-au plăcut foarte mult, însă cu siguranță mai sunt și alte modele care vă vor încânta – view more.

topuri

2. Topuri Plus Size. Am o prietenă mai plinuță, care mereu îmi spune cu mâhnire că nu găsește prin magazine nimic care să îi placă și să o avantajeze. I-am arătat site-ul Rosegal și s-a declarat mulțumită de produsele pe care le-a comandat.

Majoritatea femeilor care au o siluetă plus size evită să poarte topuri. Însă modelele pe care le găsești aici te fac cu siguranță să îți dorești și tu măcar unul în garderobă.

3. Topuri pentru yoga. Pentru că ținem la silueta noastră, facem mult sport. Dar avem nevoie și de îmbrăcăminte specială, adecvată pentru exercițiile fizice pe care le facem. Eu prefer yoga și pentru că la Rosegal am găsit câteva modele interesante și la prețuri bune, trebuie să vi le arăt și vouă. Cu doar un click here vă veți clăti ochii cu o multitudine de topuri interesante, cu siguranță vă veți afla în dilemă și nu veți ști pe care să îl alegeți.

Tricouri pentru bărbați pe Rosegal!

Știți ce îmi spune soțul meu de fiecare dată când cumpăr de pe site-urile din afară? Cred că ați ghicit! La el nu mă gândesc…. 😛 De fiecare dată comand doar pentru mine, iar lui nu îi iau nici măcar un amărât de tricou. Ei bine, de data aceasta îl voi surprinde nu doar cu unul, am pus în coș mai multe modele pentru el – more.

Ce spui de alegerile mele? Îți plac? Tu ce topuri ai ales de pe Rosegal?

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.