Telefonul tău are nevoie de o husă nouă?

Telefonul este o necesitate, ne aută să ținem legătura cu cei dragi, să îi auzim pe cei plecați peste mări și țări. Dar, majoritatea avem nevoie de un telefon bun, de o tehnologie avansată. Însă trebuie să ne gândim la protecție lui. Indiferent care ar fi modelul telefonului pe care l-am ales sau care sunt caracteristicile de performanță ale acestuia, ne dorim să îi prelungim viața, astfel încât să putem beneficia de el pe o perioadă mai îndelungată.

De aceea, dacă ești în căutare de huse iphone 7 plus atunci ai ajuns exact unde trebuie.

Telefonul tău are nevoie de o husă nouă?

La stifler.ro găsești foarte multe accesorii pentru telefonul tău.

Dacă ai ales o husă Luxury, atunci trebuie să știi că aceasta oferă telefonului un aspect sofisticat. Această husă pune în evidență calitățile originale ale telefonului, oferind protecție maximă împotriva șocurilor, zgârieturilor și prafului. Husa Luxury este formată din trei elemente componente, care sunt confecționte din materiale calitative de top – policarbonat și poliuretan termoplastic.

Dacă te-ai orientat spre o husă Air cu perforații și inel, trebuie să știi că suprafața acesteia este ușpr de curățat, nu alunecă din mână și are decupaje perfecte pentru butoanele laterale, dar și pentru accesul la porturi. Această husă este realizată dintr-un plastic ușor, subțire și rezistent la zgârieturi și amprente.

Stifler.ro este locul ideal unde găsești produse de calitate, frumoase și la prețuri foarte bune.

De ce să apelezi la stifler.ro?

  • ai transport gratuit prin curier
  • ai retur garantat în 14 zile
  • beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 150 de lei
  • cea mai variată gamă de huse și gadget-uri
  • produse de cea mai bună calitate, produse premium

Dacă ai alt model de telefon nu trebuie să fii supărat. Stifler.ro are și pentru tine huse și accesorii, astfel încât să îți protejezi telefonul mult iubit. Ne mândrim cu achizițiile noastre, nu? De ce să nu avem și grijă de el.

Dar găsești aici și folii de protecție, cabluri și încărcătoare, baterii externe, căști. Foliile de protecție mi se par la fel de importante ca și husele. Pentru că dai atât de mult pe un telefon abia lansat, nu cred că îți dorești să plătești peste un salariu pentru a îi înlocui display-ul atunci când dintr-o neatenție l-ai spart. Nu investești foarte mult într-o husă sau într-o folie de protecție, însă vei scuti foarte mulți bani pe care i-ai fi dat pe reparația display-ului.

Mie îmi plac foarte mult husele transparente. Acesstea permit să se vadă bine telefonul și uneori nici măcar nu bănuiești că este acolo. Nu sunt groase deloc, ba chiar sunt slim, nu adaugă greutate telefonului.

Husa reprezintă un scut de protecție pentru telefonul tău. Mie îmi place foarte mult să le combin, să le schimb frecvent. Este important să îl protejăm, să avem grijă de telefon!

De ce să alegi produsele Stifler? Pentru că te poate scuti de anumite cheltuieli neprevăzute. De aceea este important să îți asiguri telefonul din toate punctele de vedere, să îl personalizezi în funcție de preferințele tale.

Un comentariu


  1. Eu am husa si e destul de noua. Sotul meu a primit insa un un telefon nou de Paste si e in cautare de husa din aia bumper, mai tare. O sa ii recomand acest site sa vada el daca e ceva pe placul lui pe acolo.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.