Fotografii de la nunta perfectă!

Ziua nunții este cu siguranță una dintre cele mai importante din viața unei persoane. Este ziua în care se îndeplinesc dorințe, iar visele devin realitate.

Însă, cel mai important este să nu uiți să păstrezi vie această zi! Da…da, se poate! Cu ajutorul unui fotograf nuntă profesionist, totul este transpus într-o poveste.

Această zi unică, pentru majoritatea dintre noi, va fi învăluită în mistere şi surprize. Când verișoara mea a hotărât data nunții, m-am bucurat foarte mult pentru ea. Ba chiar am decis să o ajut cu tot ce pot.

Ultima nuntă la care am fost mi-a rămas întipărită în minte. Au avut un fotograf București care a realizat fotografiile atât de artistic, încât puteai jura că încă ești la nunta lor. Jadoris a reușit să facă ceea ce nu ne așteptam. S-au dovedit a fi profesioniști, m-au surprins plăcut.

Un fotograf nuntă face ca amintirile să fie plăcute!

Într-o frumoasă zi de vară, verișoara mea a decis să spună da în fața omului pe care îl iubea atât de mult. Înconjurați de familie, prieteni, apropiați, cu foarte multe emoții, dar și la fel de multă iubire, s-au bucurat atât de mult de cea mai frumoasă zi din viața lor. A fost o petrecere atât de frumoasă, cu multă voie bună, zâmbete, râsete.

În acea zi au avut o ședință foto atât de frumoasă încât ne-au dat lacrimile doar privindu-i. Însă fotograful a reușit să transpună emoția și dincolo de acea fotografie. Privirile lor, ce parcă se căutau…Zâmbetele pe care și le dăruiau…Ușoarele țineri de mână…Totul…fiecare privire arăta cât de mult se iubeau!

Cine este Jadoris?

Doi fotografi de nuntă, Adina și Andrei, un cuplu îndrăgostit nu numai de fotografie, dar și de tot ce este frumos! De ce să alegi Jadoris? Pentru că le plce să călătorească, astfel încât sunt disponobili oriunde în țară sau în străinătate. Important este să aibă apartaul de fotografiat cu ei. Atât!

Rochia de mireasă, buchetul, machiajul…toate acestea sunt efemere, iar la sfârșitul acestei zile rămâi doar cu amintirile, cu fotografiile de nuntă care vor rămâne tot timpul acolo. Să îți amintească de cea mai minunată zi din viața ta, de ziua în care ai fost o adevărată prințesă. De ziua în care zâmbetele tale au fost îndreptate spre cea mai minunată persoană din viața ta.

Nunta a fost bineînțeles cea mai frumoasă, au avut cel mai minunat vals al mirilor, cu un dans ușor stângaci, însă o coregrafie minunată. Atmosfera a fost de vis, cu toții am dansat până la răsăritul soarelui, bucurându-ne de o muzică bună, de voie bună! Am fost acolo și mi-a plăcut!

Dar cel mai mult mi-au plăcut fotografiile. Jadoris a făcut o treabă atât de bună. Mă bucur că i-am recomandat verișoarei mele cei mai buni fotografi, o pereche care a știut să surpindă perfect această nuntă.

Acum când răsfoim albumul de nuntă ne dorim să întoarcem timpul și să mai dănțuim încă o dată pe ring. Să urmărim minunatul dans al mirilor, dar și tortul, momentul atât de plăcut al „La mulți ani-ului”… Ne-au rămas amintiri atât de plăcute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.