Să îmbătrânești frumos nu este imposibil, doar trebuie să acorzi atenție câtorva aspecte importante din viața ta!

– Mă scuzați, mă pot așeza lângă dumneavoastră? Este liber?

– Sigur că da, răspund cu o voce obosită.

– Ce vreme frumoasă! Mă bucur atât de mult că în sfârșit a sosit căldura și ne putem bucura de natură!

O privesc mai bine pe doamna care s-a așezat pe bancă, alături de mine. Să tot aibă vreo 50 de ani, însă sigur nu îi arată. E îmbrăcată într-un trening negru, subțire, cu părul strâns într-o bentiță cu picățele. Are un ten fin, curat, ridurile se așează bine pe fața ei. Mi-aș dori să îmbătrânesc atât de frumos. Dar…nu știu dacă voi reuși…în lumea mea plină de stres, de oboseală…

– Când nu ai nepoți de care să ai grijă, un soț care să îți ocupe timpul, iar copiii sunt atât de departe, te bucuri de orice lucru minuscul pe care ți-l oferă viața. 

– Trebuie să aveți un secret! Este imposibil să arătați atât de bine…doar dacă…sunteți văduva vreunui om cu foarte mulți bani și nu v-a stresat niciodată grija zilei de mâine sau nebuniile copiilor…

– Hehe…v-am spus, mă bucur de viață exact așa cum mi se oferă, cu plăcerile, bucuriile și chiar tristețile ei.

Să îmbătrânești frumos nu este imposibil, doar trebuie să acorzi atenție câtorva aspecte importante din viața ta!

În tinerețe eram atât de leneșă, nu mergeam nici măcar un sfert de oră pe jos. Nu credeam deloc în vorba „Mersul pe jos face piciorul frumos„, ci mai degrabă Dacă merg pe jos, obosesc repede și asta nu face bine deloc la inimă

Cu alte cuvinte, nu făceam mișcare deloc. După o anumită vârstă mi-am dat seama cât de importantă este mișcarea pentru un corp sănătos. Alerg, fac sport, mă plimb, ba chiar merg la cursuri de dans…nu râde, ți-am spus că sunt singură…

Corpul este 75% apă; nu aștepta să ți se facă sete pentru a bea apă, căci atunci poți fi deja deshidratată. Apa hidratează întreg organismul, celulele, părul, pielea, și ajută la eliminarea toxinelor.

– Știu, mișcarea și hidratarea te ajută să ai un stil de viață sănătos, dar totuși…un ten atât de neted. Sigur aveți un secret bine ascuns…

Am un as în mânecă, dar nu îl țin deloc ascuns. Îl recomand de fiecare dată. Noua gamă Gerovital H3 Hyaluron C, lansată în noiembrie 2017 de cel mai mare producător român de cosmetice, Farmec. 

– Gerovital H3? De Farmec am auzit, însă de această gamă nu.

– Ar trebui să o cauți în magazine. Sunt produse cu formulări pe bază de acid hialuronic (pudră și lipozomal) și vitamina C, contribuind la estomparea semnificativă a ridurilor, hidratarea și regenerarea pielii. Sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital și online, pe www.farmec.ro.

Gama conține 5 produse destinate îngrijirii tenului normal cu tendinţă de uscare şi se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 30-50 de ani. 

– 5 produse? Care sunt acestea?

Crema antirid de zi are efecte de hidratare intensă, antirid şi de protecţie împotriva poluării urbane. Crema antirid de noapte stimulează procesele regenerative la nivelul pielii în timpul repausului nocturn. Ambele creme au o concentraţie de Acid Hialuronic de 1%, atenuează ridurile, îmbunătățind semnificativ fermitatea pielii.

Pentru întreţinerea zonei sensibile din jurul ochilor a fost creată Crema antirid contur ochi și buze cu o concentraţie de Acid Hialuronic de 2%. Deși poate fi aplicată independent, cel mai bine merge asociată cu crema de zi sau de noapte.

Apa Micelară Gerovital Hyaluron C, cu o concentrație de Acid Hialuronic de 2%, ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

– Am numărat doar 4…al cincilea care este?

– L-am lăsat ultimul pentru că mi se pare cel mai important….

Alege o cale mai naturală, mai sănătoasă și mai sigură de a întreține aspectul tânăr și flexibil al pielii cu fiolele cu acid hialuronic 2% Gerovital H3 Hyaluron C

Fiolele cu acid hialuronic 2% Gerovital H3 HyaluronC conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C. Sunt uimitoare, având efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii, dar și efecte de corectare a micilor imperfecțiuni, cum ar fi cicatricile post-leziuni acneice, conferind uniformizare aspectului pielii și un plus de luminozitate și strălucire.

Vitamina C acționează sinergic cu complexul de acid hialuronic pudră și lipozomal creând un puternic efect de stimulare a sintezei fibrelor de colagen și elastină.

– Oare sunt bune și pentru tenul meu obosit?

– Cu siguranță! Sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare și de stimularea procesului de reînnoire celulară – tenuri obosite, tenuri care necesită uniformizare a aspectului pielii, tenuri cu riduri fine și de expresie, tenuri acneice.

Și bineînțeles să nu uităm de alimentație. O alimentație sănătoasă = o viață fericită, o minte și un corp sănătos. Deci un efect de îmbătrânire frumos! Ai nevoie de produse care nu sunt modificate genetic, pline de coloranți, conservanți sau alte substanțe chimice. Un corp sănătos are nevoie de produse 100 % naturale.

Adevărul este că, deși suntem înconjurați de stres și oboseală, ne dorim să îmbătrânim frumos, să ne menținem sănătatea, vitalitatea și frumusețea. Cu o alimentație sănătoasă, mișcare multă, odihnă și hidratare vom avea un stil de viață sănătos. Dar cu ajutorul fiolelelor cu acid hialuronic 2% din gama Gerovital H3 Hyaluron C produsă de Farmec scăpăm de operații costisitoare și riscante, dar și de alte intervenții invazive, al căror rezultat nu este mereu cel dorit.

Așa că, te întreb, pentru tine, ce înseamnă „a îmbătrâni frumos”? Cum consideri că ne putem menține sănătatea, vitalitatea și frumusețea?

susă foto: farmec.ro

Articol scris pentru proba nr 16 din Spring SuperBlog 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.