Prin ce se diferențiază extensiile de păr microring față de restul tipurilor de extensii?

 

Există o paletă largă de tehnici de aplicare a extensiilor pentru par din care poți alege. Aceste tehnici variază de obicei din punct de vedere al tipului de adeziv utilizat pentru a atașa extensiile la părul natural. Ceea ce face diferența între extensii microring și restul tipurilor de extensii este că nu este nevoie de adeziv, făcând această tehnică opțiunea preferată a multora. Parul natural al clientului este  tras printr-un inel sau buclă foarte mică, pe care tehnicianul îl apasă apoi foarte aproape de scalp, asigurând astfel legătura fără a avea nevoie de adeziv. Rezultatul este extrem de natural, sigur dar și durabil.

Sunt vizibile extensiile microring sau afectează firul de păr?

Scopul tău în alegerea extensiilor de păr contravine abordării tale atunci când cumperi rochii, pantofi, pungi, accesorii de frumusețe: aceasta este o alegere care trebuie să fie discretă. Nimeni nu ar trebui să fie capabil să discearnă extensiile din părul tău natural.

Industria extensiilor de păr este bine dezvoltată atât în ​​Europa, cât și în America. Pe măsură ce tot mai mulți oameni sunt convertiți de la débutantes de extensie a părului la fanii avizi, tot mai multe companii concurează pentru a produce extensii de păr care sunt mai bune ca niciodată. Tehnicile pentru a crea cele mai neobișnuite extensii de păr se îmbunătățesc în mod constant.

Una dintre cele mai bune și mai discrete tehnici de extensie a părului este tehnica de aplicare a extensiilor microring. În orașe precum Manchester, Londra, New York, Las Vegas și chiar România, puteți găsi cu ușurință saloane care aplică aceste tipuri de extensii.

Vă este teamă de extensiile evidente? Nu sunteți singura, anumite tipuri de extensii pot conferi  un aspect artificial.

Un tehnician care se respectă din domeniu va lucra astfel încât părul natural să nu ne deterioreze și să nu arate artificial. extensiile de păr va fi capabil să evite această capcană, asigurându-vă în același timp că extensiile dvs.

Factorii care contribuie la obținerea unei potriviri bune între părul natural și extensiile sunt aspectul părului natural, culoarea părului, inelul folosit și, bineînțeles, aptitudinea tehnicianului de a aplica extensiile.

Argumente pro și contra pentru extensiile microring

Printre argumentele pro se numără faptul că aceste extensii de păr (găsești pe belher.ro astfel de produse) nu folosesc nici un fel de adeziv și sunt mai bune pentru părul natural, îngrijite corespunzător, aceste extensii se pot menține într-o stare foarte bună între patru și șase luni, mai mult decât atât, acestea sunt foarte naturale și extrem de sigure.

Printre argumentele contra ar fi faptul că în cazul în care vă doriți părul mai lung doar pentru o perioadă scurtă de timp (de exemplu o noapte pentru un eveniment), acesta este un proces mult prea meticulos ca sa fie realizat pentru o perioadă de câteva ore iar dacă părul dvs. este scurt este aproape imposibil ca extensiile să fie invizibile.

Cum să mențineți și să îngrijiți în mod corespunzător extensiile?

Extensiile de păr microring, indiferent cât de bine sunt atașate și cât de bună este calitatea părului, necesită o îngrijire corespunzătoare pentru a dura patru luni și mai mult. Extensiile de par sunt destul de scumpe, deci probabil că veți dori să luați toate măsurile pentru a vă păstra longevitatea și aspectul. În mod similar, veți dori să evitați orice lucru care ar putea afecta calitatea acestora sau ar duce la renunțarea prematură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.