Pregătește-te de nașterea copilului cu aceste 3 sfaturi ESENȚIALE!

Entuziasmul, nerăbdarea, curiozitatea și teama sunt cele mai des întâlnite emoții pe care le manifestă mamele care se pregătesc să își primească pe lume bebelușul. Pregătirile și așteptarea, deopotrivă, par fără sfârșit, însă întâlnirea cu cel mic te va face să uiți orice neliniște ai fi avut până în acest moment deosebit.

Pentru ca totul să decurgă așa cum trebuie, iar vouă să nu vă lipsească nimic înainte, în timpul și, mai ales, după naștere, ai în vedere câteva aspecte pentru care îți vei mulțumi mai târziu. Nu lăsa pe ultima sută de metri pregătirile privind întâmpinarea micuțului tău și gândește-te chiar și pe termen lung la confortul și siguranța voastră.

Iată 3 sfaturi privind pregătirile pentru nașterea bebelușului:

  1. Dintre cele mai simple pregătiri pe care trebuie să le faci se numără bagajul pe care urmează să îl iei la spital. Fie că ai optat pentru o naștere prin cezariană ori pentru una pe cale naturală, nu aștepta primele semne ale contracțiilor pentru a împacheta toate cele necesare pentru tine și nou-născut. Tu ai nevoie de schimburi, pijamale, papuci de casa, lenjerie intimă lejeră și chiar absorbante, pentru sângerările de după naștere. Pentru cel mic trebuie să ai pregătite schimburile, scutecele, șosete și mănuși, păturici, dar și o pernă pentru alăptat. Pune toate acestea în bagaje separate, pentru a-ți mai ușor să le folosești la spital.
  2. Gândește-te pe termen lung la sănătatea bebelușului și apelează la servicii de recoltare a celulelor stem. Înainte de a da naștere copilului, află informatii despre celule stem și convinge-te că aceasta este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua privind viitorul celui mic. Ală de aici care sunt cele mai mare avantaje ale colectării de celule stem la naștere:
  • Celulele recoltate din cordonul ombilical au un potențial mai mare de regenerare și sunt mult mai ușor de recoltat decât cele adulte, extrase din măduva osului;
  • Sunt folosite în tratamentul unei game largi de boli, despre care poți afla mai multe pe pagina http://www.babystem.ro/tratamente-celule-stem, în timp ce mai multe tratamente se află în stadiul de testare. În scurt timp, acestea vor deveni, de asemenea, disponibile;
  • Pot fi păstrate în laboratoare pentru o perioadă îndelungată de timp, chiar și 40 de ani.
  1. Înainte de a se a se apropia data nașterii, ia în calcul participarea la sesiuni de yoga și instrucție pentru controlul panicii și al emoțiilor care vor apărea în timpul travaliului. Aceste activități te vor ajuta să întâmpini mai relaxată evenimentul și să îți păstrezi calmul pe tot parcursul procesului. Bebelușul tău va simți liniștea ta și va veni pe lume mult mai ușor decât te aștepți.

Ești pregătită să îi urezi bun venit noului membru al familiei? Fii pregătită cu ajutorul acestor sfaturi și întâmpină-l liniștită.

Un comentariu


  1. Treaba asta cu recoltarea de celule stem la nastere eu as face-o daca as avea un copil. Practic, e ca o asigurare de sanatate pentru cel mai important omulet din viata ta. Merita sigur sa investesti in asa ceva.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.