Magazinul Ogorul – Alegerea perfectă pentru Casă și Grădină!

Dintotdeauna mi-am dorit să locuiesc la casă, să am o curte mare și o grădină micuță. De când au apărut fetele în viața noastră, ne-am decis să mâncăm bio, mai sănătos. De aceea, o mică fermă și o grădină de legume au apărut pe lângă casa noastră. La început ne-a fost destul de greu. Chiar dacă pare ușor, nu este deloc așa.

Magazinul Ogorul – Alegerea perfectă pentru Casă și Grădină!

Însă Magazinul Ogorul mi-a oferit ocazia de a afla informații despre tot ce ține de casă, grădină și agricultură. Indiferent că ai nevoie de motocultoare, accesorii și produse diferite afro-farm, semințe legume, bulbi flori sau mulgătoare vaci, pe site-ul ogorul.ro vei găsi cele mai bune produse, la prețuri foarte mici.

Aparat de muls vaci, T230X2 IN IC, 2 posturi, 2 bidoane de inox de 30 l, pahare de inox, Gardelina

Și pentru că este un magazin cotat cel mai bun pentru astfel de produse ce țin de casă și agricultură, vă recomand să intrați și să vedeți ce oferă. Pe lângă produse, magazinul oferă și soluții și servicii care vin în ajutorul nostru în ceea ce privește casa, grădina și agricultura.

Seminte de legume

De ce să alegi Magazinul Ogorul?

Pentru că susține agricultura ecologică prin menținerea soiurilor tradiționale din România prin cercetare conservativă, cât și prin crearea de soiuri noi prin cercetare creativă. Aici găsești semințe de legume bio, de la vinete, varză, tomate, spanac, sfeclă roșie, salată, ridichi, morcovi și multe altele.

Pentru sănătatea noastră și mai ales a copiilor noștri legumele bio sunt din ce în ce mai căutate. De aceea, dacă vrei să te apuci de cultivat legume în propria ta grădină sau vrei să crești animale, atunci Magazinul Ogorul este locul unde trebuie să cauți ajutor! Pentru că aici vei găsi finanțare pentru legumicultorii care își doresc o recoltă bogată, însă nu au posibilitățile financiare necesare.

Belșug și Spor! Belșugul este obiectivul fiecărui fermier, pe cand sporul este calea ideală spre belșug. Ogorul este, bineînțeles, cel care prin spor duce la belșug!

Un comentariu


  1. Ar fi fost bine sa fi stiut de magazinul asta in anii trecuti, cand inca mai faceam agricultura la scara mica in gradina de la tara. Tot mai rar gasim seminte bio si asta nu poate fi decat de rau.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.