De ce să alegi VAG24 Rent a Car Cluj?

Echipa VAG24 este o echipă tânără și dinamică, cu o cultură organizațională orientată spre client. Serviciile de rent a car Cluj au prețuri atractive, întâlnind aici disponibilitatea echipei pentru orice sugestie sau propunere de îmbunătățire a ofertei curente.

inchirieri auto Cluj -

Este extrem de important ca fiecare client să fie mulțumit!

De ce să alegi VAG24 Rent a Car Cluj?

VAG24 oferă cel mai bun raport calitate/preț.

Profesionalism

Seriozitate

Promptitudine

Experiența

Mii de clienți satisfăcuți

Livrare gratuită în aeroport

Transparență 100%

Modificare / anulare gratuită

De ce să alegi să vizitezi Clujul?

Clujul este un oraș frumos, având obiective turistice interesante de vizitat.

1. Salina Turda este unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din județul Cluj. Aici se strâng anual mii de turiști. Salina este realizată ca un labirint, fiind formată din mai multe galerii de mină și camere de exploatare.

Principalele atracții ale acestui obiectiv turistic sunt:

  • Mina Iosif, o cameră în formă conică, a cărei adâncime ajunge până la 112 metri,
  • Camera Crivac, o încăpere octogonală în care poate fi observată o instalație rudimentară folosită odinioară pentru ridicarea pietrelor de sare
  • Mina Terezia, a cărei înălțime ajunge până la 90 de metri.

salina turda

Destul de interesant este faptul că, în urma renovării din perioada 2008-2010, în Salina Turda a fost instalat un lift panoramic, dispus cu o roată de gondole și a fost amenajat un spațiu de agrement cu debarcader.

2. Cheile Turzii reprezintă aria protejată, o rezervație naturală mixtă, la doar 6 kilometri distanță în partea de vest a municipiului Turda.

Se întind pe o suprafață de 324 ha, oferind posibilitatea de a se bucura de peisaje incredibile. Stânci înalte, abrupte, creste ascuțite, turnuri înalte de piatră, arcade sculptate de vreme – tablouri naturale care îți taie respirația.

3. Castelul Banffy de la Bontida – Versailles-ul Transilvaniei. Se află la doar 30 km de Cluj Napoca. Conform istoriei, domeniul a fost donat familiei Banffy de către regele Sigismund de Luxemburg. În anul 1437 s-a început construcția clădirii ce este vizitată astăzi de mii de turiști.

Castelul Banffy de la Bontida

Realizat în stil baroc, castelul a fost utilizat atât drept locuință, cât și loc de apărare împotriva dușmanilor. Dacă vrei să te bucuri de o plimbare relaxantă prin parcul ce înconjoară clădirea, vei păși pe aleile care odinioară erau parcurse de marile figuri importante din istoria țării.

Soluția optimă de transport pentru vizitarea județului Cluj este rent a car!

Sunt foarte mulți turiști care nu dețin o mașină proprie. Însă acest lucru nu trebuie să fie un impediment pentru ca vacanțele să nu fie confortabile și relaxante.

Soluția ideală este rent a car, iar VAG24 este compania perfectă la care pot apela persoanele care sunt în căutarea unei mașini de închiriat.

Mie îmi este foarte ușor să accesez site-ul online, rezervarea se face foarte simplu, iar operatorii echipei  sunt la dispoziție 24/7. Dacă vrei să te bucuri de fiecare obiectiv turistic pe care îl găsești în județul Cluj, rent a car Cluj este ceea ce cauți!

Prin închirierea unei mașini se optează de fapt pentru confortul unei călătorii, evitându-se mijloacele de transport în comun și negocierile, deseori neplăcute, cu taximetriștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.