Tu stii care sunt cele 3 produse cosmetice pe care trebuie sa le alegi in functie de trasaturile fetei?

 

Cand vine vorba despre alegerea produselor de make-up, in cele mai multe cazuri, femeile aleg sa cumpere farduri in culorile preferate, fie ca nuantele din trusele de machiaj li se par atragatoare sau au fost atrase de make-up-ul prietenelor sau al altor persoane. Acest lucru nu este gresit, insa, pentru o aparitie reusita, este recomandat ca anumite produse sa fie alese special, in functie de trasaturile fiecarei femei.

Daca iti place sa te machiezi, fie zilnic, fie la ocazii, trebuie sa stii care sunt cosmeticele pe care trebuie sa le alegi cu grija, tinand cont de nuanta tenului tau si de culoarea ochilor!

Descopera care sunt produsele pe care trebuie sa le cumperi in functie de trasaturile tale!

  1. Cand vine vorba despre machiajul tenului, prima recomandare este ca fondul de ten sa se potriveasca perfect cu pielea ta. Daca alegi un fond de ten foarte diferit, acest lucra va fi vizibil cu usurinta, si astfel, machiajul tau va arata neplacut. Daca nu ai gasit inca nuanta perfecta, intra pe PensuleDeMachiaj si vezi pe site oferta disponibila. Cand iti alegi fondul de ten, tine cont de culoarea pielii de pe fata, gat si decolteu, cele din urma fiind zonele carese vor afla cel mai mult in contrast cu machiajul. De asemenea, tine cont ca este posibil sa observi o diferenta intre nuante, odata cu schimbarea anotimpurilor. De exemplu, vara poti avea nevoie de un fond de ten mai inchis decat iarna sau primavara.

 

  1. Un alt element important al make-up-ului, care iese in evidenta si care poate completa perfect un machiaj sau il poate strica este rujul. Exista foarte multe tipuri de ruj: lichid, cu particule stralucitoare sau mat, si intr-o varietate foarte mare de culori. Cand il alegi, poti sa tii cont de culoarea pielii, a ochilor si a parului. Intra pe http://www.pensuledemachiaj.ro/catalog/ruj-lichid-mat-47 si alege-ti culoarea preferata, in functie de caracteristicile tale, pentru a straluci de fiecare data cand il porti!

 

 

  1. Nuanta fardului de pleoapa iti poate pune in valoare ochii, intr-un mod inedit! De aceea, cand cumperi aceste cosmetice, testeaza care sunt culorile potrivite pentru tine si apoi decide care dintre ele sunt pe gustul tau. Bineinteles, exista cateva farduri care arata bine in machiajul oricarei persoane, cum ar fi nuantele calde, nude sau culoarea neagra. Pe langa farduri, este bine sa tii cont si de forma ochilor, pentru a-ti crea cele mai frumoase look-uri.

Cele mentionate sunt elementele pe care este recomandat sa le achizionezi conform caracteristicilor fetei sau ale parului tau. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te limitezi, ci din contra, trebuie sa te ajute sa iti evidentiezi frumusetea naturala! Poti folosi si alte nuante, cand vine vorba despre ochi sau buze, care pur si simplu iti plac si care te fac sa te simti increzatoare si sexy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.