Cele mai frumoase rochii elegante!

Indiferent ca iti place sa te imbraci in rochie sau nu, este imposibil sa nu ai cel putin doua rochii elegante in sifonier. Mergi la o nunta sau la un botez, o petrecere la serviciu sau pur si simplu intr-o seara la un suc cu prietenele.

O rochie, indiferent ca este de ocazie, casual sau office iti scoate in evidenta feminitatea. Cu ajutorul unei rochii elegante, trasaturile sunt si mai accentuate.

De unde cumparam rochii elegante?

Eu am ales sa cumpar rochii en-gros de la kokoa-couture.ro. De ce? Pentru ca sunt pur si simplu spectaculoase, au materiale deosebite, de calitate si gasesc aici foarte multe reduceri. Nu imi place sa pierd timpul alergand prin magazine, proband si refuzand vanzatoarele care, uneori sunt mult prea insistente.

IMG_1563-1

De aceea, aleg mereu online-ul. Este imposibil sa nu gasesc aici tot ceea ce caut. De cele mai multe ori pun in cosul de cumparaturi tot ceea ce imi place si as vrea sa cumpar, iar la final aleg sa comand ceea ce imi place cel mai mult.

Negrul nu se demodeaza niciodata si va fi intotdeauna preferat la o petrecere. Este bine stiut ca negrul subtiaza, acorda frumusete siluetei. Desi sunt o persoana micuta, slabuta, rochia care mi-a placut cel mai mult cred ca imi vine perfect si cu siguranta ma voi simti si bine in ea.

3 reguli pentru a alege o rochie potrivita pentru corpul tau!

In functie de sezonul in care ai evenimentul, trebuie sa optezi pentru ceva cat mai lejer sau cat mai calduros. Daca e iarna trebuie sa alegi catifeaua. Fii insa atenta sa fie o catifea elastica, care se intinde, pentru ca altfel o sa ai surprize sa nu te poti aseza jos si risti sa iti crape rochia! Este foarte eleganta, poti opta de asemenea pentru o rochie din catifea cu dantela.

O rochie lunga are avantajul ca iti acopera partea de jos, deci nu trebuie sa iti faci griji decat pentru bust. Iar aici regula este simpla – daca ai un bust generos, arata-l!

Inaltimea e un subiect simplu, important este sa pari cat mai inalta daca ai sub 1,80. De aceea, foloseste-te de tocuri, platforme, iar daca esti mica de inaltime alege rochii care subtiaza si inalta silueta – pe gat, eventual din licra, care pica greu pe langa corp si te inalta.

Eu va recomand sa aruncati un ochi pe site si cu siguranta nu veti pleca cu mana goala! Kokoa Couture activeaza pe piata de en gross de mai bine de 8 ani, avand o vasta experienta in acest domeniu.
Firma comercializeaza rochii de dama, camasi si tricouri, de cea mai inalta calitate. Modelele de rochii ies in evidenta prin calitatea inalta a materialelor si a croiului.

Creează o vestimentație fenomenală! Alege rochia care să iți sublinieze punctele forte ale siluetei și te va face să te simți sigură și feminină!

Vrei sa ai o aparitie de neuitat? Sa intorci toate privirile si sa fii in centrul atentiei? Inseamna ca ai nevoie de o rochie cu adevarat speciala! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.