Primavara motocositoarea face treaba buna in gospodarie

Iata ca primavara, dupa ce s-a lasat mult asteptata, isi face frumos simtita prezenta. Soarele prinde putere iar firul ierbii creste. Si daca firul ierbii creste si bineinteles gradina trebuie aranjata. Ce e mai potrivita pentru a duce la bun sfarsit cu succes aceasta activitate decat o motocositoare?

Motocositoarea sau motocoasa este intr-adevar unul dintre utilajele cele mai eficiente si cele mai rapide, care te ajuta in activitatile tale de gradinarit. Folosind un utilaj de calitate vei putea obtine rezultate foarte bune, si asta intr-un timp destul de scurt. Chiar daca e vorba despre iarba mai mica sau mai mare, vei putea cu ajutorul unei motocoase sa iti duci sarcina pana la capat. Pentru a putea intretine cele mai frumoase spatii verzi, avem nevoie sa respectam cativa pasi cu privire la intretinerea corecta a utilajelor pe care urmeaza sa le folosim in acest scop. O sa afli cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand ai achizitionat o motocositoare, si, bineinteles intentionezi sa o folosesti in gradina ta.

Exista trei lucruri principale de care sa nu uiti pentru a te asigura ca performanta dar si durabilitatea motocositoarei nu au de suferit si pentru a rari vizitele nedorite la service-urile specializate care se ocupa cu repararea acestora.

In primul rand e important sa folosesti combustibilul potrivit. Este important sa utilizezi doar combustibilul care iti este specificat de catre producator. De ce? Pentru ca doar cei care s-au ocupat de producerea utiliajului tau stiu perfect de ce are acesta nevoie pentru a putea functiona la capacitatea sa maxima.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este inspectarea periodica a accesoriilor de taiere. Este foarte important sa inspectezi periodic accesoriile de taiere, pentru a te asigura ca sunt in cele mai bune conditii de functionare. Verifica inainte de fiecare activitate starea accesoriilor unei motocositoare, fie ele cutite, discuri sau capul taietor cu fir.

Curatarea periodica a uneltei e un lucru important si el. Periodic inseamna la fiecare sesiune de lucru. Dupa ce ai terminat de tuns gazonul din curte de exemplu, curata constiincios motocoasa inainte sa o depozitezi. Indeparteaza tot ce inseamna resturi de iarba de pe accesoriile de taiat, sterge-o si asigura-te ca toate componentele sunt curate si uscate.

Iti recomand motocoasa benzina Ucraina- Green Garden de 5,7 CP. Asta pentru ca motocositoarele rusesti sau cele de origine ucraineana sunt renumite pentru faptul ca sunt fiabile si rezista in timp, dar si pentru puterea care le diferentiaza cu mult fata de altele, la un pret similar, care exista pe piata. Modelul Green Garden de la Micul Meserias este unul reusit si extrem de rezistent. Mai mult decat atat, aceasta motocositoare este apreciata si solicitata in Ucraina si in Rusia si desigur, de catre clienti din tara noastra. Este de inalta calitate si dispune de un cilindru cu interior cromat dar si de sistemul Smart Start, ceea ce inseamna pornire usoara. Spor la gradinarit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.