Și tu ai ales o vacanță exotică împreună cu soțul tău?

Abia aștept să vină vara, deja plănuiesc o vacanță minunată alături de familie. Și pentru că micuțele mele au crescut, cred că este timpul să caut vacanțe exotice 2018. De ce exotică? Pentru că de fiecare dată când pronunț cuvântul exotic mă gândesc la vacanțe în Paradis.

Cum unul dintre prietenii noștri tocmai s-a întors din Bali și ne-a povestit cât este de frumos și de minunat, am decis: vom petrece vacanța în Bali. Am mers din nou pe mâna lui și am ales să profit de oferta pe care am găsit-o la Ikaturism.

De ce o vacanță în Bali?

Pentru că este un colț din Paradis. Esye o insulă mică din Indonezia unde mă voi bucura de o vacanță completă: plaje relaxante, orezării terasate, temple misterioase, zâmbete de neuitat.

În Bali, cu siguranță voi găsi o plajă pe placul meu, pentru că aici fiecare se distrează. Indiferent că preferi plajele clasice, perfecte pentru sporturi de apă, plaje cu peisaje stâncoase și valuri mari, plaje ascunse, faimoasele plaje cu nisip negru saau plaje pustii, aici vei găsi ceea ce îți place!

Aici există cel puțin 20.000 de temple hinduse, unele fiind dintre cele mai celebre clădiri de patrimoniu ale țării, cu peisaje ce îți vor tăia răsuflarea.

Însă nu doar plajele sunt cele care atrag. Prietenul nostru este un fotograf destul de bun. L-a atras peisajul muntos de aici, dar ți lacurile, cascadele, apusurile și răsăriturile de soare văzute de pe stânci. Ne-a spus că, dacă ne dorim o experiență pe care să nu o uită atât de repede, atunci trebuie să vizităm Bali. El va reveni de fiecare dată când va dori o astfel de vacanță exotică.

Surf, rafting, snorkeling și scuba diving!

Bali are câte ceva pentru fiecare: iubitorii sporturilor de apă pot face surfing, rafting, snorkeling şi scuba diving printre peştii tropicali. Cei ce caută mai degrabă latura mistică vor fi fascinaţi de templele balineze şi vor avea şansa escaladării vulcanilor Batur şi Agung, consideraţi zei de către localnici.

Cei fascinaţi de artă vor găsi sute de artişti, de la sculptori ce lucrează în roca vulcanică predominantă pe insulă la bijutieri ce prelucrează scoicile tropicale în minunăţii artizanale. Romanticii vor putea observa răsăritul de pe culmile vulcanului Batur, ca apoi să se bucure de un spectaculos asfinţit în Oceanul Indian. Bali este o destinaţie extrem de populară în rândul celor ce doresc să aibă o nuntă cu totul şi cu totul specială, existând nenumărate companii ce organizează ceremonii de neuitat.

Iată cum am ajuns noi la Ikaturism!

De ce să alegi Ikaturism?

Pentră ca singura dorință a echipei de aici este ca fiecare turist  să aiba vacanțe memorabile, îți oferă:

* consiliere în alegerea destinației;

* informații despre destinația aleasă;

* cele mai bune tarife cu taxe de aeroport incluse, fără costuri ascunse;

* informări despre condițiile de călătorie în diverse țări

* promptitudine în transmiterea ofertelor ;

* informații despre documente necesare pentru obținerea vizelor;

* asistență pe parcursul vacanței.

Eu am decis unde voi merge în vacanță și cu siguranță mă voi distra de minune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.