Soluții inovatoare pentru păr!

Cu siguranță cineva care dorește să își deschidă un salon de înfrumusețare trebuie să țină cont de faptul că un client caută soluții inovatoare pentru păr. Aici intervine Emsibeth Cosmetics Spa.

Ce este Emsibeth Cosmetics Spa?

Emsibeth.ro a fost fondată în Verona, Italia, la data de 25 octombrie 2001. A pornit de la un grup de profesioniști în domeniul cosmeticii, cu o vastă experiență în zonele de tricologie și de styling, un grup ce a încercat să stabilească o abordare nouă și inovatoare în îngrijirea părului.

Ideea că într-un salon mergi pentru înfrumusețare este evidentă. Fiecare client ce calcă pragul unui salon de înfrumusețare își dorește să plece de acolo arătând precum o vedetă din revistă. Dar pentru aceasta, este nevoie ca produsele folosite să fie profesionale, să fie cele mai bune din domeniu.

De aceea majoritatea saloanelor care apar peste noapte și nu sunt gestionate corespunzător nu vor rezista pe piață. Aici contează foarte mult calitatea. Țineți cont cu ce branduri vă asociați, astfel clienții vă vor călca cu drag pragul și a doua oară. Și nu singuri, vor veni cu noi clienți, vor veni cu recomandări, ceea ce duce la un plus pentru salon.

De ce să alegi Emsibeth Cosmetics?

Cu Emsibeth Cosmetics, saloanele vor găsi ușor noi modalități de dezvoltare, de obținere a unei imagini mai bune, a vizibilității și a extinderii. Scopul acestei companii este de a oferi bunăstare prin propunerea de soluții inovatoare pentru păr.

Abordarea dinamică și inovatoare a companiei Emsibeth este orientată spre abordarea nevoilor pieței prin anticiparea celor mai recente tendințe în domeniu.

Într-o piață din ce în ce mai activă, compania reprezintă un brand alternativ care poate deveni noul partener al salonului. Emsibeth Cosmetics oferă salonului tot ce are nevoie pentru a deveni mai profesionist, pentru a atrage mai mulți clienți și pentru a obține un succes mai mare:

  • Produse profesionale pentru păr calitate superioară și cu tehnologii inovatoare
  • Programe de management, marketing și suport publicitar
  • Programe de instruire tehnică și seminarii moderne

Sunt sigură că îți dorești asocierea cu un brand atât de cunoscut, cu soluțiile cele mai bune pentru salonul tău!

Alege soluții inovatoare pentru păr!

Intense Color System, inima colorării Cromakey-In este deja cunoscut pentru performanțele sale ridicate în ceea ce privește intensitatea și modul de acoperire. Acum acesta a fost îmbogățit cu un amestec de noi ingrediente active care hidratează și repară firul de păr, crescând etanșeitatea și stabilitatea culorii.

Părul devine hidratat, ușor de pieptănat și regenerat. Micropigmenții esențiali puri în proporție de 98%, penetrează mult mai profund, ancorându-se în structura internă a părului, garantând culori dinamice și de lungă durată.

Obținute din proteinele din grâu, Emsibeth propune o linie de produse de decolorare potrivită pentru orice tip de păr. Sistemul White-White Compact este compus din următoarele produse:

  • Compact Extra-White pentru decolorare de până la 7 tonuri,
  • Ultra-White Compact pentru a deschide culoarea până la 9 tonuri,
  • Light Booster pentru decolorare ușoară
  • Strong Booster pentru tehnici îndrăznețe de lucru.
white white shampoo

Așadar, voi ce produse folosiți pentru păr? Vă respectați clienții? Le acordați atenție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.