Cateva probleme cunoscute pentru posesorii de Fiat

Conform statisticilor, modelele de Fiat din ultimii ani care se pare ca se defecteaza cel mai mult, deci sunt cel mai putin fiabile, sunt Bravo, Doblo si Stilo. Asta nu inseamna ca celelalte modele nu se strica si ele destul de des.

Chiar si noul model Tipo are problemele lui. La fel, asta nu inseamna nici ca nu trebuie sa cumperi un Fiat, ba chiar din contra. Orice marca de masini are avantajele si dezavantajele ei. Iar in cazul in care apare o defectiune, apelezi la un magazin de piese auto si la un mecanic. Cumperi piese auto pentru Fiat mai usor online.

Cateva probleme cunoscute pentru posesorii de Fiat

La Fiat Stilo de exemplu, exista o problema foarte cunoscuta de unii dintre posesorii acestui model. Cateodata, masina nu porneste dupa ce ai condus toata ziua fara probleme, ai parcat sa zicem, la un restaurant unde te-ai oprit sa mananci, apoi cand sa pornesti din nou, surpriza! Masina nu porneste si apare eroarea “loose connection” pe display-ul din bord.

Se poate intampla la acelasi model, ca masina sa se opreasca si din mers si sa te lase ”in drum” , cum s-ar spune. Fiat Punto poate sa aiba ceva probleme legate de centurile de siguranta ale masinii. Se pare ca e vorba de pretensionarea centurilor, care nu intotdeauna se face corect, iar asta inseamna ca nici aplicarea centurii nu este una corecta. La modelul Albea pot aparea probleme la sistemul electric, iar la Doblo poate fi probleme si la filtrul de particule.

Cei care au condus un Fiat stiu ce inseamna sa conduci o astfel de masina. Mai ales la unele modele, condusul e interesant si distractiv chiar, pentru ca asta e unul dintre punctele forte la aceasta marca, designul, care iti stimuleaza pasiunea pentru condus. Ea iti ofera mai multa placere de a conduce insa poate lasa de dorit atunci cand vine vorba de fiabilitate.

Daca ai o problema cu masina ta Fiat si ai nevoie de piese auto Fiat, nu ezita sa apelezi la magazinul online de piese auto egarajul.ro. Aici gasesti orice piesa doresti. Alege sa cumperi piese auto online, pentru ca e mai simplu, e doar la un click distanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.