Hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere – acesta este secretul meu pentru un Farmec irezistibil!

A fost o dată ca niciodată o fetiță fascinată de make-up.

Adora să își privească mămica în timp ce se aranja în fața oglinzii. O urmărea din tocul ușii de la baie cum își fardează și rimelează ochii, cum își pudrează obrajii și își rujează buzele.

Pentru fetiță, mami era perfectă, avea un farmec aparte al ei, irezistibil. Însă, ca orice femeie, mămica ei avea anumite nemulțumiri legate de felul în care arăta.

Indiferent cât de mici erau aceste imperfecțiuni, deveniseră adevărate obsesii pentru mămică. Fetiței i se părea ușor exagerată, însă mămica nu putea trece peste. Aici intervenea machiajul, care nu numai că masca ceea ce o nemulțumea, dar scotea și în evidență ceea ce avea mai frumos.

Fetița aceea eram eu.

Anii au trecut, acum mă aflu în locul mamei în fața oglinzii, iar fetițele mele mă urmăresc fascinate din pragul ușii…exact ca pe vremuri. Acum o înțeleg pe mama și, ca și ea, încerc să estompez micile imperfecțiuni și să scot în evidență calitățile.

Gerovital Beauty – mai mult decât culoare!

Doar că eu am descoperit un aliat de nădejde – noua gamă de machiaj Gerovital Beauty. Ce are atât de special această gamă? Voi spune doar: acoperă toate necesitățile unui machiaj complet și…toate doamnele au înțeles deja ideea.

Pentru produsele din această gamă, specialiștii Gerovital au folosit doar ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudra de diamant, Vitamina E, care conferă beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere.

Care este secretul meu pentru un farmec irezistibil?

Întrucât ochii sunt principalul punct de atracție al feței, de ce să nu îi punem în evidență? Folosesc farduri în nuanțe complementare cu cea a ochilor mei, astfel am o privire fermecătoare. Am la dispoziție 3 palete de farduri de pleoape – Nude, Rose și Smokey. Kit-ul pentru sprâncene și creionul dermatograf definesc cu minuțiozitate expresivitatea dată de farduri.

Însă ustensila care mă ajută să îmi evidențiez privirea este rimelul. Și aici vă recomand Mascara Supreme Lash sau Mascara Devilash, Eu aplic maxim două straturi, iar genele au  volum, ceea ce va atrage atenția asupra ochilor.

Dacă ești posesoarea unor buze frumoase, atunci te poți considera norocoasă. Majoritatea bărbaților sunt atrași de buzele unei femei. Eu folosesc Rujul cremos cu Acid Hialuronic, disponibil în 18 nuanțe, însă tu poți încerca rujul mat cu Acid Hialuronic, rujul lichid cu rezistență îndelungată sau balsamul de buze. Toate produsele pentru buze din gama Gerovital Beauty au o textură bogată, hidratează intens, conferind o culoare intensă.

Aspectul de ten sănătos îl evidențiez cu pudra compactă și fardurile de obraz disponibile în gama Gerovital Beauty. De asemenea, iluminatorul asigură luciul natural și uniform, datorită pudrei de diamant din compoziție, iar anticearcănul conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor.

Mâinile, cartea de vizită a unei femei, așa că ai mare grijă de ele!

Un aspect important în întregirea unei ținute de invidiat îl au unghiile. Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Aspectul neîngrijit al unghiilor dăunează imaginii pe care cei din jur și-o formează despre tine. De aceea, mâinile trebuie să arate impecabil. Indiferent dacă ai prea multe vase de spălat sau dacă gătești des, aceasta nu este o scuză pentru a avea mâinile și unghiile neîngrijite.

Gerovital îmi oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate generoasă de lacuri de unghii Magic Gel Effect, iar pentru o rezistență îndelungată, acestea pot fi combinate cu gelurile UV Top coat și matt Top coat.

Machiajul – farmecul unei femei!

Indiferent cât de frumoase am fi naturale, este imposibil să nu recunoști că machiajul întregește ținuta, acordându-i o altă prestanță, un look diferit. O femeie machiată arată întotdeauna altfel decât o femeie nemachiată.

De asemenea, machiajul redă încrederea în sine, dorința de a începe o nouă zi. De câte ori nu te-ai trezit dimineața fără chef de viață, tristă, simțindu-te slabă? Însă machiajul ți-a schimbat starea de sine; încet, încet ai redevenit femeia veselă, puternică și cu un chef nebun de viață. Doar este cunoscut faptul că atunci când arăți bine, te simți și bine!

Sfaturi pentru cele ce visează la un ten fără imperfecțiuni!

  • Pentru machiajul feței trebuiesc folosite produse adecvate tipului de ten, destinate fiecărei etape de machiaj. Gama Gerovital Beauty este o alegere sigură, produsele nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și un aspect natural.
  • Culorile trebuiesc alese în funcție de tipul persoanei, după momentul zilei, după eveniment.
  • Important: pentru orice linie ce se trasează pe obraz trebuie să se țină cont de faptul că linia ascendentă întinerește, iar linia descendentă îmbătrânește.
  • Reușita machiajului depinde de curățarea și demachierea tenului. Deși nu face parte din categoria produselor de machiaj, demachiantul este necesar să fie folosit nu doar seara, înainte de culcare, ci și înaintea fiecărui machiaj.

Un machiaj rezistent necesită o gamă de produse de excepție. De aceea, eu am ales să folosesc produsele profesionale şi de calitate Gerovital Beauty! Momentan sunt disponibile doar în rețeaua proprie de magazine de brand Gerovital și Farmec și în magazinul online farmec.ro.

Mă bucur de tenul meu mai mult ca niciodată! Și da, sunt o femeie cu farmec!

Articol scris pentru proba nr. 10 din Spring SuperBlog 2018!

3 comentarii


  1. Am vazut si eu ca au lansat produse de make-up si m-am bucurat, mai ales ca am vazut-o pe Dana Savuica purtand cateva dintre ele si arata super.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.