O viață fără durere sau nicio casă fără NON DOLOR!

O viață fără durere…este ceea ce ne dorim cu toții, nu-i așa? Însă inevitabil apare durerea, indiferent de vârstă.

De ceva timp sufăr de dureri articulare, dureri ce mă împiedică să am o viață „ca înainte”. Nu mai pot să alerg prin parc cu fetele, nu mai pot face efort fizic. Și…acest lucru mă întrista peste măsură.

Ayurmed mi-a sărit în ajutor și de data aceasta, prin unguentul Non Dolor. Prin campania inițiată de Brander am primit două flacoane de „unguent minune”. De fiecare dată de câte ori am folosit un produs Ayurmed, acesta și-a arătat eficacitatea, nu a dat greș niciodată.

De peste 19 ani, Ayurmed oferă suplimente alimentare naturale, remedii create folosind cele mai bune ingrediente naturale, extrase din Munții Himalaya, din zone situate la altitudini înalte, lipsite de poluare, extrase utilizând cea mai performantă tehnologie de producție.

Pentru o viață fără durere, nicio casă fără NON DOLOR!

Acesta reduce foarte repede durerea, fiind extrem de util în caz de reumatism, artroză, gută, traumatisme osteo-articulare sau chiar efort fizic. Utilizat în caz de contuzii, atenuează durerea. După efortul fizic, ajută la calmarea crampelor musculare. Fiind ușor revulsiv, relaxează zona dureroasă, eliminând disconfotul.

Principiile active din unguentul NON DOLOR se absorb ușor prin piele, ameliorând cu rapiditate durerea din afecțiunile articulare (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular), suprasolicitări sau traumatisme osteo-articulare.

Non Dolor calmează durerile musculare difuze sau localizate, crampele musculare sau durerile după efort fizic intens sau contuzii.

  • stimulează circulația periferică a sângelui
  • favorizează regenerarea celulară
  • produce o senzație confortabilă, de cald, la nivelul pielii
  • conduce la eliminarea disconfortului

Ce ingrediente conține Non Dolor?

Uleiurile esențiale din extractele vegetale au acțiune antibacteriană și antifungică, prevenind apariția unor infecții locale.

Mentha piperita (Menta), extract din frunze 5 g
Gaultheria fragrantissima (Salcie de himalaya), extract din frunze 5 g
Pinus roxburghii (Pin indian ), extract din rezina 5 g
Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru), extract din frunze 5 g
Cinnamomum camphora ( Arborele de camfor), extract din frunze 5 g
Trachyspermum ammi ( Ajwain ), extract din seminte 5 g
Melaleuca leucodendron (Tea three), extract din frunze 5 g
Petrolatum (Vaselina) ad 100g

Încrederea pe care mi-a redat-o Ayurmed este extrem de importantă, este ceea ce îmi trebuia, ceea ce aveam nevoie. Viața este frumoasă și trebuie trăită la maxim, iar pentru aceasta ai nevoie de Non Dolor. Deși are un miros puternic, acesta nu este deloc deranjant. Are un efect răcoritor și calmant asupra locurilor dureroase și inflamate ale corpului. Eucaliptul pe care îl conține este un remediu important în tratarea artritei, fiind suficient și pentru eliminarea stărilor de oboseală mentală.

Non Dolor mi-a redat energia de care aveam nevoie, o condiție fizică de invidiat. Acum prietenele mele mă întreabă de unde atât de multă energie, iar eu recomand cu drag NON DOLOR.

Tu nu îți dorești o viață fără durere?

18 comentarii


  1. Pretul este foarte accesibil la acest unguent Non- dolor deci cred ca am sa ii cumpar si eu mamei un tub, de proba, sa vedem ce stie sa faca, adica daca ii mai atenueaza durerile articulare.

    Răspunde

  2. Am citit numai impresii bune despre acest unguent, se pare ca este un produs care merita toata atentia

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.