Cenușăreasa – apasă butoanele și ascultă povestea!

Seria cărților Apasă butoanele și ascultă este extrem de apreciată de către copilași, indiferent de vârstă. Eu i-am cumpărat Sofiei Bambi și am văzut cât de fascinată asculta povestea. De aceea, de data aceasta i-am luat o poveste care îi place atât de mult, Cenușăreasa.

Știți voi, fata aceea frumoasă și bună, care locuiește cu mama sa vitregă și cu cele două surori rele. Cenușăreasa muncește toată ziua din greu, însă munca sa nu este recompensată de nimeni. Nu își dorește nimic până în clipa în care prințul le invită la bal la palat pe toate tinerele din regat. Însă mama cea vitreagă nu vrea să o ia, în ciuda rugăminților sale. Surorile sale vitrege se îmbracă în cele mai frumoase rochii și pleacă, însoțite de mama lor.

Dar…zâna cea bună, nașa Cenușăresei, o transformă într-o prințesă și o trimite la bal într-o caleașcă minunată. Deși totul este frumos, Cenușăreasa trebuie să părăsească balul înainte de miezul nopții. Însă povestea are un happy-end, iar Cenușăreasa rămâne cu prințul.

Și copiii tăi apreciază cărțile Apasă butoanele și ascultă povestea?

Știind cât de mult îi place piticei povestea Cenușăresa, eram sigură că o voi surprinde într-un mod pllăcut! După ce a ascultat cuminte povestea, și-a căutat prin jucării păpușa Cenușăreasa și m-a rugat să îi cumpăr și un prinț. Ca totul să fie exact ca în poveste. Am crezut că se va plictisi de carte repede, însă nu a fost așa. Îi place să o asculte singură, apăsând pe butoane, dar și să i-o citească Ante.

O atrag atât imaginile viu colorate, cât și vocea duioasă a celei care îi citește povestea. Filele cărții sunt cartonate, iar pentru funcționarea dispozitivului cu sunet este nevoie de 3 baterii mici.

Surprinde-ți și tu copilul cu o carte Apasă butoanele și ascultă povestea. De unde? Pe Libris.ro vei descoperi mai multe povești încântătoare din această serie, povești care îi vor încânta pe cei mici!

17 comentarii


  1. Sunt super carticelele astea ilustrate cu text si sunt. Noi nu avem Cenusareasa, dar avem Bambi, Alba ca Zapada si Cei trei purcelusi. Tot de pe Libris le-am luat. In supermarket sunt mai scumpe si le mai gasesti si gata tavalite.

    Răspunde

  2. Interesante carticele, am mai auzit despre aceste carti pentru copii si voi avea in vedere pentru un cadou.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.