Orice economie este importantă pentru familia ta! Alege conceptul unic în România Vindem-ieftin.ro!

Și iată că, în sfârșit, visul nostru era pe cale de se îndeplini. Proiectul nostru de casă avea toate aprobările necesare, iar constructorul pe care îl angajasem ne spusese că este una dintre cele mai frumoase case pe care o ridicase. Era mândru că îl alesesem pe el, urma să își pună amprenta asupra ei…aceasta era cartea lui de vizită. Însă acum venea partea grea pentru noi, deja făcuse necesarul de materiale și…numai văzând lista ne luase durerea de cap.

BCA, cărămidă, tencuieli decorative, șapă, acoperiș, tâmplărie PVC, uși exterioare…sunt câteva dintre materialele ce apăreau pe listă. Știți voi ce înseamnă asta? Mulți bani, foarte mulți bani, dar și mult timp pierdut în căutarea celor mai bune prețuri și a celor mai bune materiale. Aveam nevoie doar de produse de o calitate nu bună, ci foarte bună. Doar urma să ridicăm o casă pe care să o lăsăm moștenire urmașilor noștri.

Ne trebuia un plan de bătaie. Trebuia să comparăm cât mai multe oferte, astfel încât să o alegem pe cea mai bună. Însă soluția salvatoare a venit de la vărul meu. Ne-a vizitat într-o zi și ne-a găsit aplecați asupra unui maldăr de hârtii…oferte de la diverse depozite și hipermarketuri. Ne-a întrebat: Vreți să cumpărați la un preț mult mai mic decât toate ofertele pe care le aveți în față? Vă prezint un concept unic în România: Vindem-ieftin.ro, fără stocuri, fără manipulări de marfă și cu transport direct de la producător.

De ce să cumperi mai scump din depozite? Vindem-ieftin.ro – un concept unic în România!

Vindem-ieftin.ro? Concept unic? Ce oferă aceștia mai exact?  Pe scurt: bani și timp. Știm cu toții ce înseamnă bani economisiți, atât de importanți pentru fiecare dintre noi. Timpul…timpul este neprețuit, în special atunci când îl petrecem alături de familie și cei dragi.

Fără bătăi de cap, ușor, dar în același timp atât de eficient, am cerut ceea ce aveam nevoie, iar echipa ne-a oferit cele mai bune produse la cele mai bune prețuri. Am găsit într-un singur loc toate materialele de care aveam nevoie, începând cu materiale pentru structură și fundație, instalații electrice, termice și sanitare, parchet, osb, acoperișuri și izolație, pal, feronerie…

De ce este atât de mic prețul produselor? Aici este partea frumoasă. Achiziția nu va trebui făcută de la un singur sau mai mulți producători, ca în cazul depozitelor sau hipermarketurilor, bașca nu mai sunt costuri pentru manipulare, transportul sau depozitarea materialelor. Fain concept, nu-i așa?

De ce să renunți la timpul petrecut cu familia ta?

Timp De Calitate, Calitate, Timp

De ce să arunci cu banii pe materialele de care ai nevoie, când poți foarte ușor să cauți o soluție alternativă? 

De ce să alegi Vindem-ieftin.ro?

Cumperi totul dintr-un singur loc! Astfel economisești atât timp, cât și bani. Nu mai ești nevoit să alergi prin tot orașul în căutarea celui mai bun preț! Aici nu vei găsi un preț, pentru că ofertele sunt personalizate în funcție de necesarul tău de materiale.

Garanție și calitate! Fiecare produs vine însoțit de un certificat de garanție direct de la producător, garanție între 10 și 50 de ani. Vei primi produse de o calitate superioară în concordanță cu ultimele tehnologii aflate pe piață. Dacă nu mă crezi, intră să vezi mărturiile video ale clienților ce au filmat în timp ce descărcau marfa primită. Dacă nici asta nu este cea mai bună dovadă a seriozității lor…

Ai parte de consiliere specializată. Nu știi exact de ce ai nevoie? Trimite necesarul de materiale și vei primi soluții avantajoase, precum și o ofertă personalizată. Unde ai putea găsi așa ceva?

Nu poate decât să mă bucure faptul că tehnologia ia proporții și la noi, iar ideile inovative prind contur. Acest concept, fiind unul nou, sunt sigură că în scurt timp, depozitele și hipermarketurile de specialitate vor duce lipsă de clienți.

Cu un astfel de ajutor, căsuța noastră s-a ridicat semeață. Constructorul și-a dovedit măiestria, iar noi am fost atât de fericiți în momentul în care ne-am mutat. Și bineînțeles că am continuat să cumpărăm de pe site-ul vindem-ieftin.ro de fiecare dată când am avut nevoie de materiale de construcție. Ba chiar am recomandat și la prieteni, pentru că un așa concept trebuie cunoscut de către toată lumea!

Shopping plăcut vă doresc și…dați și voi o cafea că v-am recomandat cea mai bună soluție pentru buzunarul vostru!

 

sursa foto: pixabay.com, vindem-ieftin.ro

Articol scris pentru proba nr. 5 din Spring SuperBlog 2018!

13 comentarii


  1. Mi se pare bine venit un astfel de concept, economisim timp si bani. Nu stiam despre el dar uite ca am aflat ceva ce s-ar putea sa imi foloseasca pe viitor

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.