Dăruiește emoții. Împreună cu Interflora sărbătorește femeile din viața ta în fiecare zi!

Dacă ai merge într-o zi pe stradă și ai întreba fiecare copil pe care îl întâlnești care este cea mai importantă persoană din viața lui, îți va răspunde sincer și rapid: mama. De ce? Pentru că mama este centrul universului lui, persoana pe care o cunoaște încă din burtică. I-a ascultat cu atât de mult drag poveștile, cântecele, vorbele frumoase de dragoste, așteptând cu nerăbdare să o cunoască. Mama este prima persoană pe care a văzut-o când a pășit timid în această lume. Mama este cea de care el are atât de multă nevoie. Mama ȘTIE de ce are el nevoie în orice moment, îl înțelege doar dintr-o singură privire.

Dar dacă vei întreba o mamă care este cea mai importantă persoană din viața ei, îți va indica acel omuleț care nu o slăbește din privire nici măcar atunci când se joacă. De ce? Pentru că atunci când devii mamă, totul se învârte în jurul micuței persoane. Nu mai contează nimic. Nici măcar mama…

Mama este raiul ce ades suspină,

Lacrima-i curată e prosop de vină,

Mama este cerul cu steluțe dalbe,

Înger de lumină gândurilor toate.

Gheorghe A. Stroia

Mama este începutul tuturor începuturilor – Grigore Vieru

În urmă cu doi ani, am pierdut-o pe bunica, mama mamei. Și atunci am văzut-o pe mama dărâmată. Ne avea pe noi, fetele ei, dar…nu o mai avea pe mama ei, persoana aceea importantă pe care o cam uitase. Pe care o suna de două ori pe săptămână să o întrebe ce mai face, dar închidea repede telefonul. Nu se grăbea să o sune înapoi dacă nu reușea să îi răspundă la telefon, însă ea nu se supăra. Îi spunea doar…nu-i nimic, mamă, mă bucur că ești sănătoasă, atunci când mama îi spunea că a uitat să o sune.

Am realizat ce dușman mare ne este timpul. Uităm de persoanele dragi nouă, ne grăbim…undeva, înainte, nu mai avem timp să schimbăm mai mult de două vorbe cu mama. Mi-am dat seama că timpul nu îl pot întoarce, însă am realizat cât este de importantă mama în viața mea. În continuare sunt de părere că buburuzele mele sunt cele mai importante ființe pentru mine, dar nu trebuie să o neglijez nici pe mama.

Interflora – arta de a dărui emoții!

Ce altceva poate fi mai frumos decât un buchet de flori, cel mai bun mesager al dragostei ce le-o purtăm lor, cele mai importante persoane din viața noastră?

Am descoperit Interflora România, lider în livrarea de flori online în întreaga lume. Dăruind un buchet de flori realizat cu atât de multă măiestrie în această florărie online oferi mai des emoții. Sărbătorești femeile dragi din viața ta în fiecare zi, fără a aștepta o ocazie specială!

Interflora este singurul serviciu de livrare de flori cu propria rețea internațională. Contează atât de mult alegerea florilor, dar și a combinațiilor dintre ele. Logoul Interflora, Omul Mercur, este cunoscut drept un simbol al livrării de flori în toată lumea, dar și un mesager al emoțiilor dăruite de către cei care aleg să trimită flori online prin intermediul Interflora International.

Când trimiți flori, trimiți sentimente, gânduri bune, dragoste. O florărie cu livrare online are un atuu: surpriza! Momentul în care buchetul de flori ajunge la destinatar este cel mai important, în special pentru efectul mesajului transmis prin aceste flori. O doamnă apreciază atât florile, cât și gestul în sine; atunci când primește flori, o femeie radiază!

Cel mai important atuu al florăriilor online este surpriza pe care o are cea care primește buchetul!

Ideea că cineva i-a trimis un buchet de flori înseamnă că acea persoană se gândește la ea. Indiferent că este vorba de apreciere, mulțumire sau dragoste, contează doar surpriza pe care acel cineva i-a făcut-o. Și mai ales faptul că a făcut-o să zâmbească ușor, având astfel cea mai minunată zi. Sa nu uităm că frumusețea gestului constă în simplitatea sa, dar și în efectul pe care îl generează.

Fiecare buchet de flori realizat cu creativitate și atenție la detalii de către această florărie cu livrare o face pe femeia căreia îi este adresat mândră și apreciată. Uneori un buchet de flori este mult mai sugestiv decât un mulțumesc, te iubesc sau ești minunată. 

Tu cum sărbătoreşti femeile din viaţa ta? Dă culoare fiecărui anotimp şi surprinde cu un singur click toate femeile din viaţa ta! Alege buchetul sau aranjamentul potrivit din colecţia specială Interflora!

Arată-ţi recunoştinţa faţă de femeile dragi din viaţa ta cu ajutorul Interflora România, în fiecare zi! 

Articol scris pentru proba nr. 4 din Spring SuperBlog 2018!

19 comentarii


  1. Eu ii cumpar destul de des flori mamei pentru ca ii plac si ei si imi plac si mie. Florile ei preferate sun bujorii, pe care nu-i gasesc peste tot cand vreau eu. Oricum, e important nu doar sa daruim flori, ci si ce tip de flori alegem, sa fie proaspete si frumos aranjate in buchet fara plastic de prost gust.

    Răspunde


  2. Florile sunt cu siguranta cele mai frumoase surprize oferite femeilor. Multumim pentru recomandarea florariei online.

    Răspunde

  3. Mami nu este lângă mine, dar o avem pe nașa copiilor care merita toate florile din lume. Chiar ma gândeam cum ii pot trimite un buchet de flori de la Cta la Bucuresti de ziua ei, dar nu mi-a dat prin cap sa caut florarii online. Merci de pont!

    Răspunde

  4. Aranjamentele florale sunt spectaculoase si cred ca pe oricine bucura un astfel de buchet, prin culoare si parfum, prin prospetime.

    Răspunde

  5. Ma bucur ca au aparut astfel de servicii online si la noi! Am prietene prin toate colturile tarii si nu reusesc sa ajung la ele sprea a le surprinde placut. Chiar voi oferi emotii cu ajutorul acestei firme 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.