Vine…vine…cine??? SuperBlog, nu știai???

Ta…daaaaa….iarna a sosit, deși noi așteptam primăvara cea colorată, dar o dată cu 1 martie a sosit și SuperBlog. Sigur vă era dor de o provocare…mie știu că da, a trecut un an de la ultima participare și mă bucur să întâmpin primăvara cu cea de-a 16-a ediție SuperBlog.

Ce este SuperBlog?

Cea mai faină competiție de creativitate, locul unde se întâlnesc toți cei cărora le place lupta…Lupta cu timpul, cu inspirația și de ce nu, cu ceilalți. Dacă nu ați auzit până acum de această competiție, vă spun eu ce vă așteaptă: o poftă de scris nebună mai ales când ai dead-line, imaginație dusă la extrem sau…lipsă de imaginație după caz. Bucurie sau tristețe când apar notele, regrete, dezamăgiri…când consideri că meritai mai mult, dar „lupul” juriu  nu…

Însă de cele mai multe ori câștigi!!! Da…chiar dacă nu premii, câștigi prieteni, oameni pe care îi cunoști cu ocazia acestei competiții. Iar la sfârșit o petrecere binemeritată! O gală care ar trebui să țină exact ca în povești…trei zile și trei nopți! De unde știu? Pentru că am urmărit de fiecare dată filmulețele, am văzut pozele și am regretat că nu am putut să ajung în cei 3 ani de SuperBlog!!

Îmi doresc să reușesc să scriu la fiecare probă, fără penalizări, să ajung până la finish-ul competiției. Să am imaginație și să mă bucur de fiecare provocare, pe care să o depășesc cu brio! Ce fac? Îmi pregătesc stocurile de cola și cafea, îmi învăț fetele și soțul să treacă pe sandwich-uri, mă asigur că am plătit factura la curent și la net și…pe cai! Mă aliniez la linia de start și spun: „Bine te-am găsit Spring SuperBlog!”

O primăvară de vis vă doresc dragii mei!!! Și mult succes tuturor celor care intră în competiție!

6 comentarii


  1. Bafta. daca as avea timp, m-as baga si eu, dar nu prea cred ca ma incadrez. Stiu ca sunt multe probe.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.