Cum poți beneficia de o pregătire intensă pentru examenul PMP?

Pentru o gestionare eficientă a proiectelor în lucru, sunt necesare mai multe calități care să-l ajute pe managerul de proiect să ducă la bun sfârșit taskurile. Pe lista abilităților sale se află capacitatea de analiză și de negociere, skilluri de leadership pentru a menține o dinamică bună a echipei, respectarea termenelor limită și abilități de comunicare.

Fără îndoială că una dintre cele mai valoroase atestări din domeniul managementului de proiect este certificarea PMP care îți oferă numeroase avantaje.

În primul rând, te va ajuta să te poziționezi diferit pe piața muncii, conferindu-i un plus de valoare CV-ului tău. În al doilea rând, poți obține o creștere salarială substanțială. De regulă, managerii acreditați primesc o mărire de salariu cu 20% mai mare comparativ cu alți manageri de proiect care, cu toate că au aceleași calificări, nu dețin aceste certificări.

Curs de Project Management Proffesional – PMP Exam Prep

Așadar, dacă îți dorești să evoluezi atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, adăugând noi cunoștințe în „bagajul” tău, ai putea lua în calcul varianta înscrierii la un curs care să te formeze și să te pregătească pentru examenul PMP.

Una dintre companiile ce oferă participanților o pregătire temeinică pentru a lua în mod garantat examenul este Edu Eupc. Dacă ce vei frecventa cursul de Project Management Proffesional PMP Exam Prep vei putea obține mai multe avantaje precum dezvoltarea și exersarea skillurilor necesare pentru reușita la examen.

În plus, vei putea dobândi o perspectivă diferită asupra proiectelor și vei putea avea o imagine mai bună de ansamblu. De asemenea, vei înțelege mai bine în ce constă procesul de evoluție al proiectului. Modul în care se desfășoară un proiect depinde de mai mulți factori printre care se numără: resursele umane, timpul alocat, managementul riscului, integrare, achiziție, managementul părților interesate.

Ce este PMI?

PMI este un acronim pentru Institutul de Management al Proiectelor și reprezintă o asociație nonprofit care este recunoscută pentru acreditările sale de PMP – Project Management Professional și PMBOK – Organismul de management al cunoștințelor, o colecție de practici eficiente care se ridică la cele mai înalte standarde. PMI este cea mai mare asociație de management de proiect din lume, având 470.000 de membri în 207 țări, a oferit peste 740.000 de certificări PMP la nivel global.

Institutul de Management al Proiectelor (PMI) împreună cu organizațiile sale afiliate oferă oportunități de networking, advocacy, educație, cercetare și, bineînțeles, cele mai utile instrumente pentru managementul de proiect pentru mai mult de 3 milioane de profesioniști din acest domeniu.

Ce avantaje oferă curs de Project Management Proffesional – PmP Exam Prep

Una dintre condițiile esențiale necesare înscrierii la examenul PMP impune deținerea unei diplome de bacalaureat și a experienței cumulate în cadrul a 7500 de ore în ceea ce privește gestionarea și conducerea proiectelor și 35 de ore teoretice în project management. Cealaltă variantă care poate permite accesul la examen este dobândirea unei diplome de licență și a 4500 de ore practice plus 35 de ore teoretice în project management.

Una dintre cele mai populare și apreciate certificări de management de proiect din lume, PMP impune 3 ani de experiență în acest domeniu echivalentul a 7500 de ore. Pe lângă condițiile impuse, ar trebui să învățați temeinic pentru a lua acest examen destul de complex, iar cea mai bună pregătire o puteți obține în urma unui curs de PMP oferit de compania Edu Eupc.

curs project management professional pmp exam prep

În urma înscrierii la un astfel de curs, vei putea beneficia de un plan de studiu personalizat, structurat după metoda Ritei Mucahy conform stilului și ritmului tău de învățare, punând accent pe aspectele teoretice esențiale. Un alt avantaj pe care cursul oferit de Edu Eupc îl are – este posibilitatea de a simula examenul PMP în condiții asemănătoare celor din centrul de testare. De asemenea, vei fi pregătit de trainerul Ilie Drăgan care are o experiență de peste 17 ani (aproximativ 20 000 ore destinate Project managementului). Prin intermediul cursului, vei putea parcurge toate etapele necesare din cadrul unui proiect – activare, planificare, executare, monitorizare etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.