Ambiție, mister, dragoste…în doar două cuvinte: Sandra Brown!

Îmi amintesc de perioada adolescenței, când devoram cărțile Sandrei Brown, dragoste, mister, happy-end…era ceea ce mă atragea la această faimoasă scriitoare. Cartea despre care vă vorbesc astăzi, primită de la Libris.ro, are chiar mai mult față de cum ne-a obișnuit Sandra Brown. Nu întâlnim numai dragoste, romantism. De data aceasta suspansul, misterul, completează scenele de dragoste.

Dragoste, mister, suspans, ambiție – un frumos roman de Sandra Brown!

Dovada perfectă este unul dintre romanele cele mai frumoase ale scriitoarei. Hammond Cross își dorește sa devină viitorul procuror-șef al districtului Charleston. Este un om integru, care nu acceptă sub nici o formă să fie mituit sau cumpărat. Indiferent dacă libertatea tatălui său depinde de asta.

Atunci când unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Charleston este ucis, Hammond primește șansa de a își vedea realizate ambițiile, ocupându-se de caz. Lute Pettijohn este urât de foarte mulți oameni din oraș. Așadar suspecți sunt o grămadă, însă cine oare a avut curajul să ducă la sfârșit fiecare amenințare primită de către acesta?

Să fie detectivul criminalist care a ajuns primul la locul crimei, Rory Smilow? Îl ura foarte tare pe afacerist, fostul său cumnat, considerându-l vinovat de moartea surorii sale. Îl amenințase de câteva ori, o dată aproape îl omorâse în bătaie…și poate ar fi făcut-o dacă nu sărea colega lui, Loretta. Sau poate Davee, soția lui Lute, sătulă de aventurile soțului său! Sau poate Steffi Mundell, fosta sa iubită, colegă și rivală? Dușmani avusese foarte mulți Lute, însă oare cine era criminalul? Se dovedea a fi un caz destul de greu…lucru care îi plăcea lui Hammond. Cu cât era mai greu, cu atât era mai mare bucuria reușitei!

Însă, în paralel cu cazul, Hammond visează la tânăra care i-a furat inima la bâlci. Nu intenționase să participe, însă ceva îl atrăsese acolo. Și acolo în pavilionul rotund de lângă ringul de dans o zărise pe ea. Era într-adevăr o apariție. Deși își petrec noaptea împreună la cabana lui Hammond, dimineața aceasta pleacă înainte de a se trezi el, fără să își spună numele.

Oare este Hammond dovada perfectă?

Dar totul ia o întorsătură neașteptată atunci când principalul suspect în cazul lui Lute se dovedește a fi…chiar ea…femeia misterioasă de care Hammond se îndrăgostise, dr Alex Ladd. Hammond se găsește acum în fața unei dileme etice și a unei întrebări chinuitoare: să mărturisească sau nu că alibiul femeii este chiar el? Sau el a fost ales înadins pentru a fi dovada perfectă?

Oare cine este adevăratul criminal? Va găsi Hammond răspunsurile la întrebările care îl macină?

12 comentarii


  1. Stiu de aceste carti de la maica-mea care le savura mai ceva ca painea calda 🙂 Pe mine nu ma prea reprezinta, nici nu as avea mult timp sa le aloc 🙂

    Răspunde

  2. Ca bine zici. Orice carte scrisa de Sandra Brown imi aminteste de perioada liceului in care stateam pe balcon zile intregi ca sa i citesc cartile. Ma fascinau povestile ei, un pic deocheate. Nu mi amintesc tilturile pe care le am citit, dar chiar mi ar placea sa mai citesc o carte scrisa de ea. O sa tin minte acest titlu si poate o sa o adaug la urmatoarea comanda libris.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.