De unde luăm materiale pentru copii isteți?

Părinții sunt mulțumiți când își dau seama că au copii isteți, însă trebuie să știi să le captezi atenția cu materiale corespunzătoare vârstei, care să îi ajute. Fiecare copil are ritmul lui de învățare, de acumulare a cunoștințelor. Atenția este cheia succesului pentru un copil bun, premiant.

Un copil care reușește să fie atent la ce se discută în clasă, reușește să înțeleagă mult mai bine ceea ce i se explică. La final de zi, el își poate face cu multă ușurință temele. Însă există și copii care, mulțumită atenției mult mai dezvoltate, învață și înteleg totul din primul moment, fără a mai avea nevoie de aprofundare.

Materiale ajutătoare pentru copii isteți!

Fiica mea este atrasă de matematică, de numere. Îi place să rezolve probleme, chiar dacă uneori întâmpină dificultăți. Acesta este și motivul pentru care i-am luat de la librăria online Libris.ro două culegeri extrem de interesante. De ce spun asta? Pentru că au un grad mai ridicat de dificultate decât cele de la școală.

Matematică pentru performanță este primul material pe care i l-am luat. Îmi place, oferă posibilitatea de a își dezvolta cunoștințele și abilitățile dobândite la școală și o ajută să se pregătească pentru concursuri. Exercițiile și problemele sunt organizate după structura programei școlare, asigurându-i un antrenament susținut de-a lungul anului școlar.

Sunt mai dificile decât exercițiile din manualul de la școală, însă citind cu atenție cerința reușește să rezolve problemele. Această culegere face parte din colecția Copilul deștept, unde am mai decoperit câteva materiale interesante.

Al doilea material pe care l-am luat de la Libris a fost Culegere pentru copii isteți. Matematică și explorarea mediului. Este concepută la fel în conformitate cu programa școlară, cuprinzând exerciții și probleme variate și atrăgătoare. Culegerea face parte din categoria Culegeri Auxiliare a librăriei online Libris.ro, fiind scrisă de Rodica Dinescu, Daniela Stoica, Carmen Minulescu.

Culegerile au fost apreciate de fetița mea, i s-au părut la fel de interesante cum mi s-au părut și mie. Cu siguranță data viitoare vom cumpăra alte materiale la fel de bine gândite ca și acestea și vi le vom arăta!

Voi ați comandat de la Libris? Ce materiale le-ați luat copiilor voștri?

3 comentarii


  1. Libris este si site-ul meu preferat pentru cumparaturile in materie de carti. In primul rand ca au mai mereu oferte bune si apoi pentru ca transportul este gratuit la ei la o comanda minima de 30 de lei. La altii cumperi de 100 de lei si tot platesti transport.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.