3 avantaje pe care le ai dacă colaborezi cu o agenție imobiliară

Atunci când ești în căutarea unui apartament, pornești cu un avantaj dacă apelezi la o agenție imobiliară. De cele mai multe ori, timpul este cel mai mare dușman al nostru. Viața se petrece pe repede-înainte, de aceea avem impresia că nu mai apucăm să facem nimic în afară de job. Timpul zboară, uneori este necesar să faci ore suplimentare…de viața ta personală nu te mai poți ocupa.

După ce ne-am căsătorit, am pornit în căutare de un apartament. Bineînțeles că aveam anumite standarde după care ne ghidam, ceea ce a făcut atât de dificil întregul proces de căutare. După cum vă spuneam, timpul liber nu prea era. Atunci am considerat necesar să apelăm la o agenție imobiliară, simplificând lucrurile. Cum amândoi aveam serviciul în zona Unirii, ne-am axat pe imobiliare Unirii.

De ce am ales această agenție imobiliară?

Cumpărare, Home, Casa Cumparare

În primul rând pentru că oferă toate beneficiile pe care le așteptăm de la o agenție imobilară, servicii de calitate, experiență profesională, cunoștințe locale, dar și o rată extinsă de marketing.

Ce găsim aici? 

servicii complete și de calitate

dorința de a avea clienți mulțumiți

recomandări bazate pe încredere

Când vine vorba de încheierea tranzacției, agentul se ocupă de toată treaba. În special pentru că acesta cunoaște toate procedurile care trebuiesc îndeplinite, putând verifica datele astfel încât să fie corecte și legale. Nu există nici un risc, pentru că absolut totul este verificat în cel mai mic detaliu. Cadastrul, intabularea, certificatul energetic, semnăturile și ștampilele clare, sunt doar câteva elemente de care are nevoie orice tranzacție.

3 avantaje pe care le ai dacă colaborezi cu o agenție imobiliară

1. Localizarea locuinței dorite

Atunci când apelezi la o agenție imobiliară, timpul necesar localizării locuinței dorite este scurtat. În special datorită unei baze de date pe care o deține agenția. Agentul te însoțește să vezi fiecare locuință pe care o are disponibilă, prezentând-o în detaliu. De aceea este extrem de important să stabiliți la început ce anume te interesează; totul, pornind de la zonă, dar și ce tip de locuință cauți.

2. Negociere avantajoasă

Apelând la un agent imobiliar, ești sigur că acesta urmărește o negociere avantajoasă pentru clientul său. Dacă vânzătorul vede pe chipul tău vreun semn de încântare va încerca să te facă să crezi că este exact spațiul de care ai nevoie. Însă agentul cunoaște fiecare truc pe care îl dețin proprietarii de locuințe, astfel încât va negocia la rece, primind cea mai bună ofertă pentru clientul său.

3. Pregătirea actelor se face de către agent

Știm cu toții ce înseamnă acte, hârtii, documente, timpul pe care îl pierzi alergând să le completezi, să le semnezi. De aceea, agentul se ocupă de acte, îți explică, ajutându-te să le înțelegi. Și în cazul în care agentului i se pare că este ceva în neregulă, vei fi prima persoană pe care o va anunța.

Tu ai apelat vreodată la o agenție imobiliară? Consideri că este utilă atunci când ești în căutarea unei locuințe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.