Bucură-te de opțiunile pe care ți le oferă Airsoft, fii fairplay!

Sunt sigură că și tu ai auzit de airsoft…oameni îmbrăcați în camuflaj, care trag unul în celălalt cu puști fără ca vreunul dintre ei să fie rănit. Ai văzut la televizor și te-ai imaginat și tu pentru o secundă făcând parte din echipa lor, nu? Airsoft este un sport interesant, un joc cu tentă militară, un joc bazat în primul rând pe fairplay.

Peacekeeping soldiers Free Photo

Ce este Airsoft?

Airsoftul este un sport inventat în Japonia în anii 1980. A apărut grație restricțiilor impuse asupra armelor. Existând o piață destul de mare de colecționari, au apărut anumite firme care au făcut replici fidele ale armelor reale. Replici care foloseau bile de plastic. În Hong Kong, în anul 1970 a apărut un fenomenit numit Aircroft. 10 ani mai târziu au apărut și în Marea Britanie primele replici de airsoft. De aici s- a extins acest sport, ce relaxează și alungă stresul.

Însă nu poți juca acest sport fără pistoale airsoft. Acele pistoale care sunt replicate până în cel mai mic detaliu după armele adevărate. Indiferent că ești jucător începător, experimentat sau pur și simplu colecționar, pistoalele de mici dimensiuni sunt de nelipsit.

Replica este în proporție de 90% identică cu armele de foc, de aceea dacă deții una trebuie să știi că ai anumite responsabilități. De aceea, extrem de important: NU ieși cu ea în public. NU o lua la servici, la școală sau la plimbare. NU o scoate în nici un loc public. De ce? Pentru că majoritatea persoanelor care te vor vedea vor gândi: „Acest om are o armă!”; în nici un caz nu se vor gândi: „Acest om are o replică de airsoft!”.

Cine este Airsoft6?

Airsoft6 este un magazin virtual, apărut în anul 2013, din pasiune pentru acest sport. Are ca scop definirea unui suport stabil și fiabil pentru toate persoanele pasionate de airsoft. Aici vei găsi ultimele soluții, considerate optime, astfel încât tu să ai parte de o experiență captivantă și interesantă pentru toți cei care îndrăgesc acest sport.

airsoft

Bucură-te de opțiunile pe care ți le oferă acest sport, Airsoft, simte-te bine cu replica preferată în mână și fii fair-play!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.