Cărți pentru copii – Bambi, apasă butoanele și ascultă!

La capitolul cărți pentru copii, pot să vă spun că sunt atât de multe care mă încântă chiar și pe mine, adult. Încă de când Ante a început să vorbească, mi-a fost tare drag să îi cumpăr cărți și alte materiale educative, adecvate vârstei bineînțeles. Acum Sofi a crescut și îndrăgește și ea cărțile pentru copii, în special pe cele cu sunete.

Dacă nu știi ce cadou să iei pentru un copil, eu îți recomand cărți pentru copii, apasă butoanele și ascultă!

Cine nu a citit măcar o dată în copilărie Bambi? Drăgălașul pui de cerb, extrem de îndrăgit de animale. Povestea tristă în care micuțul pui își pierde mama din cauza unor vânători răi. Ei bine, cărticica aceasta drăguță a aterizat în biblioteca micuță a Sofiei. Are butoane, câte unul pentru fiecare pagină. Dacă apeși pe buton, o voce caldă îți citește pasajul din pagina respectivă.

Imaginile frumos colorate fac din carte o atracție pentru cei mici, care vor înțelege cu lejeritate ce se petrece în poveste, cu ajutorul lecturii audio. Paginile sunt cartonate, cartea putând fi răsfoită cu ușurință de copii.

Mi s-a părut foarte interesantă această carte. Astfel dacă mami nu are timp să citească copilului, nu mai este nici o problemă. Copilul ascultă povestea și o înțelege nu doar din imagini. Este potrivită pentru vârsta de 3-7 ani, vârsta la care copilul nu este încă familiarizat cu cititul. Însă merge perfect și pentru copiii care încep să deslușească tainele cititului. Nu sunt paragrafe mari pe pagină, deci este o lectură ușoară.

Libris.ro – librăria online perfectă atât pentru tine cât și pentru copilul tău!

Cartea am luat-o de la Libris, din colecția Citește și ascultă. Și intenționez să le iau și pe celelalte, după cum vă spuneam mi se par utile și educative.

Voi ce cărți obișnuiți să le cumpărați celor mici?

17 comentarii


 1. Si eu caut sa.i iau celui mic carti educative. Are putin peste un an insa e bine sa o iau din timp.

  Răspunde

 2. Am luat-o si eu pentru Maria mea, dar mai scumpa, sa stii, din Cora. Daca stiam ca e mai ieftina pe LIbris luam de acolo. Macar acum stiu si o sa le cumpar de la ei pe urmatoarele ca mai au carti din seria asculta si citeste.

  Răspunde

 3. Nu stiam ca exista astfel de carti si parca imi e ciuda ca nu am nicio cunostiinta care sa aiba copii de aceasta varsta sunt ori prea mici, ori prea mari. Mai astept sa creasca cei mici sa le fac o surpriza. 😀

  Răspunde

 4. Momentan nu am un copil, dar mai cumpar carti pentru mamicile din jurul meu ce imi sunt prietene. In general le aleg pe cele de colorat, dar imi place mult si recomandarea ta. E foarte interactiva.

  Răspunde

 5. Sunt super cartile astea. Am si eu cu animale domestice si fetita mea e tare incantata de ea. Pe asta cu Bambi nu o stiam, dar clar ma intereseaza!

  Răspunde

 6. Cristina nu are suficienta rabdare sa asculte povestile. Am luat si eu o astfel de carte de pe Libris si este cam lasat-o intr-un colt. Poate peste cateva luni va avea succes

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.