Necunoscutul, una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste de Sandra Brown

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. A scris peste 70 de cărți, care au fost publicate în 33 de țări.

Necunoscutul este una dintre acele cărți de dragoste aşa cum ne-a obişnuit Sandra. Însă întâlnim şi suspansul, decepția, trădarea…toate aceste chei care fac din roman o carte pe care cu greu o laşi din mână.

Sandra Brown

Romantism, dragoste, trădare…Sandra Brown – o scriitoare de mare succes!

Emory Charnonneau este un medic pediatru foarte priceput, calm, iubit de către pacienți. Dragostea ei pentru maratoane, pentru strângerile de fonduri nu este împărtăşită de către soțul ei. În weekendul în care aceasta dispare pe un traseu montan din Carolina de Nord, Jeff, soțul ei se află în brațele amantei. Iritat de ultima ceartă cu Emory, chiar înainte de plecare, îi raportează absența destul de târziu.

În timp ce acesta este suspectat de dispariția ei de către detectivi, Emory se trezeşte cu o durere îngrozitoare de cap în cabana unui bărbat necunoscut. Este un tip misterios, al cărui trecut este atât de întunecat, încât nu îşi dezvăluie numele.

Oare ce i s-a întâmplat? Să fi avut acest bărbat altfel de gânduri în legătură cu ea? Sau a salvat-o precum un bun samaritean?

Pe măsură ce oamenii legii se apropie din ce în ce mai mult de ei, Emory devine din ce în ce mai conştientă de faptul că necunoscutul a salvat-o. Dar…de cine? Cine să îi vrea într-atât de mult răul, încât să îi dorească moartea? Şi oare ce trecut ascunde binefăcătorul ei?

Până la finalul cărții am fost aproape sigură că Jeff era cel vinovat. Emory era moştenitoarea unei mari averi. Faptul că avea o amantă şi nu o mai iubea…

Finalul a fost imprevizibil, a luat o întorsătură la care nu mă aşteptam. Nu-i aşa că îți doreşti să o citeşti? Cartea o găseşti la Libris.ro şi chiar ți-o recomand! Mai ales dacă eşti fan Sandra Brown.

17 comentarii


 1. Nu am mai citit demult o carte scrisa de Sandra Brown chiar daca acum cativa ani eram o fana infocata a ei. Dar mai facut curioasa asa ca am pus-o pe lista mea de lectura.

  Răspunde

 2. Nu am citit niciodata ceva de la Sandra Brown, dar am auzit mutle despre cartile ei. Era foarte populara atunci cand eram eu mai mica.

  Răspunde

 3. Nu am mai citit nimic de Sandra Brown de cand eram adolescenta. Imi placeau cartile ei pe atunci, acum vad cu alti ochi acele povesti de dragoste.

  Răspunde

 4. Sincera sa fiu nu am citit Sandra Brown dar stiu ca maica-mea avea o colectie intreaga 🙂 Inca nu mi-au starnit interesul 🙂 dar stiu din surse sigura ca sunt la limita eroticului 🙂

  Răspunde

 5. Nu am mai citit de foarte mult timp o carte scrisa de Sandra Brown, care la vremea respectiva mi-a placut. Acum, nu stiu daca as mai digera astfel de povesti, mi se par toate la fel.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.