O baie de vis doar la tine acasa!

Cu toții ne dorim o baie de vis, nu-i așa? Zilele trecute vorbeam cu soțul meu și îi spuneam că aș vrea să renovăm baia. Puțin speriat, soțul m-a întrebat ce are baia actuală? Nimic…dar un an nou presupune și o nouă baie… Iarna este ideal dacă vrei să faci anumite renovări în casă, care să îți înfrumusețeze locuința și să te facă să te simți mai bine.

Inginer de meserie a început să facă măsurători și mi-a spus în primul rând cât și ce adezivi pentru gresie și faianță avem nevoie. Aici, sinceră să nu fiu nu mă interesează în mod special. Pe mine mă interesează ce gresie să luăm, ce culoare, să se potrivească cu faianța. Însă știu că atât adezivii pentru gresie, cât și adezivii pentru faianță sunt importanți. La prețuri…tot el este responsabil. După cum v-am spus eu aleg modelele și culorile 😛

Cum se conturează o baie de vis la tine acasă?

Astfel fiecare a început să caute atât online cât și fizic materialele de care aveam nevoie. Însă a rămas că ne vom consulta în alegerile făcute. La el totul a decurs extrem de ușor, Macostore fiind site-ul unde a găsit adezivi pentru gresie, precum și adezivi pentru faianță, la prețuri extrem de bune.

o baie de vis

Pe site a găsit foarte multe lucruri interesante, cum ar fi plăcile de Aquapanel. Acestea sunt fabricate din ciment, fiind perfecte pentru baie, un spațiu cu o umiditate destul de ridicată. Aceste plăci rezistă 100% la apă, fiind incombustibile și rezistente la impact. Au o rezistență foarte bună la dezinfectanți și substanțe de curățare, permițând să păstrezi peretele pe care sunt montate curat și igienic. Unde mai pui că plăcile au o rezistență acustică atât de bună, încât poți cânta fără nici o problemă în baie atunci când faci duș.

Astfel s-a conturat o baie de vis pentru noi, în culori minunate, din materiale bune. Dacă nu ar fi căutat adezivi pentru gresie și faianță nu ar fi ajuns la acest site și nu am fi găsit produse calitative la prețuri atât de bune.

Voi ce schimbări vreți să faceți în noul an ce vine?

14 comentarii


  1. Baia mea este inca noua, asa ca nu voi schimba nimic, dar voi tine minte pe viitor pentru prietenii care isi renoveaza casa si cauta idei.

    Răspunde

  2. Mulțumim de articol, anul acesta incercam și nou sa terminăm baia iar acest articol bevva fi foarte util.

    Răspunde

  3. Offf, am multe planuri pentru anul asta, dar sa vedem daca le si realizez. Chiar o sa am nevoie de material pentru baie, mersi de sugestie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.