Bijuterii deosebite, inele de aur, cu diamant, un cadou minunat de Crăciun!

Crăciunul este prilejul cel mai bun pentru a dărui bijuterii deosebite persoanei dragi! În această perioadă magazinele sunt luate cu asalt de către bărbați aflați în căutarea cadoului perfect pentru iubită. Este foarte greu să te decizi…sunt atât de multe lucruri frumoase care îți fac cu ochiul, încât ai vrea să le iei pe toate. Însă, pentru a evita aglomerația din magazine, sunt sigură că unii dintre ei vor comanda inele de aur pentru iubite. Este mult mai simplu, cu un singur click primești acasă cadoul dorit. Iar de Crăciun, doamnele vor găsi sub brad minunate inele cu diamant, ce le va înfrumuseța degetele fine.

Bijuterii deosebite, inele aur, inele diamant, un cadou minunat de Crăciun!

Și eu am primit mult așteptatul inel de logodnă în ziua de Crăciun. Declarația de dragoste pe care soțul meu mi-a făcut-o în această zi sfântă a fost însoțită de un frumos inel de aur, un inel cu diamant micuț, dar cochet. Am apreciat foarte mult cadoul pe care l-am primit și în fiecare an de Crăciun ne reînoim jurămintele, deși au trecut de atunci zece ani.

Însă sunt sigură că soțul meu și-ar fi dorit să știe de La Rosa, unul dintre cele mai apreciate și importante branduri de bijuterii de pe piața din România. Aici este raiul inelelor, inele aur galben, roz, alb, cu piatră sau cu diamante.

Aici orice cuplu sau iubitor de bijuterii își va găsi modelul mult visat printre miile de modele din portofoliu, indiferent de preferințe sau de buget.

Cine este La Rosa?

La Rosa crede cu tărie că bijuteriile reprezintă mult mai mult decat simple accesorii. Acestea sunt piese care capturează în ele cele mai frumoase momente din viața noastră.

Bijuteriile La Rosa sunt dedicate în special acelor persoane educate și rafinate. Se adresează celor care știu să aprecieze o bijuterie de calitate, la un preț accesibil.

Inelele pe care le comanzi de aici sunt speciale, sunt făcute cu multă măiestrie și îndemânare. În fiecare părticică se simte emoția, dorința de a fi cel mai minunat cadou pe care îl poate primi o femeie. Pentru că este foarte important ca acea persoană care primește un inel să se simtă specială, să fie fericită, să nu își dorească nimic mai mult. Decât acest simbol al iubirii curate, al dragostei eterne. Inelul – simbolul unirii a două persoane ce se iubesc atât de mult!

Iar La Rosa devine martorul acestei iubiri. La Rosa dă posibilitatea clienților de a își personaliza bijuteriile şi verighetele, oferind gravură gratuită.

De asemenea, ai anumite facilități, cum ar fi aur la schimb, personalizarea modelului ales în funcție de dorințe, precum și executarea de bijuterii la comandă dupa modelul clientului. Plus că ai transport gratuit și livrare rapidă în maxim 48 de ore pentru bijuteriile în stoc.

Luna Cadourilor – 20 % reducere la toate produsele!

În Luna Cadourilor, La Rosa vine și cu o mega surpriză pentru toți clienții. Ai 20% reducere la toate produsele, așadar găsești inelul de aur preferat la un preț mult mai bun.

Ce mi-aș alege eu de pe site?

Îmi place foarte mult acest inel din aur alb, de 14K, cu pietricele rotunde, albe, care ar străluci discret pe inelarul meu.

Însă nu aș zice nu nici acestui inel din aur alb, de 14 k, cu o piatră mare mov, înconjurată de mai multe pietricele micuțe albe. Ce spuneți? Nu-i așa că este superb?

Întotdeauna mi-au plăcut inelele micuțe, delicate, firave, care dau o finețe deosebită mâinii care le poartă. De aceea acest inel din aur alb de 14 K, cu un cristal de culoare albastru-deschis mi-a plăcut din prima clipă în care l-am văzut pe site.

Vouă ce inele din aur vă fac cu ochiul?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.