Moş Nicolae a adus cadouri frumoase la copiii cuminți!

Nu este aşa că moş Nicolae aduce cadouri frumoase la copiii cuminți? Ba da…iar la restul o nuieluşă…deşi, indiferent de cât de neastâmpărați ar fi copilaşii, sigur vor mai primi şi ceva pe lângă nuia!

Anul acesta, Libris.ro a fost un moş tare darnic şi generos pentru două prințese cuminți. Vorba vine…că doar nu am văzut până acum copil cuminte sau babă frumoasă! A sosit moşul, aducând cadouri frumoase!

Moş Nicolae a adus cadouri frumoase copiilor cuminți!

Sofiei îi place foarte mult să deseneze, să picteze. Îi plac cărțile de colorat şi creioanele colorate foarte mult! Însă moşului i s-a părut că această cărticică ar fi perfectă pentru ea. Şi chiar a fost! Water Wow! Carnet de colorat, Apa magica. Machiaj si maniuchiură face parte din colecția Educative, fiind produs de Melissa & Doug. Este vorba de o carte cu 4 pagini cartonate şi un creion care merge pe bază de apă.

Cărticica este specială. Treci cu creionul peste pagina şi se colorează atât de frumos. Pitica a fost încântată…a făcut manichiuri şi machiaje extrem de frumoase!

De regulă se plictiseşte foarte repede de jucării, însă aşa cum vă spuneam îi plac foarte mult cărțile. Chiar şi acum, după câteva zile de când moş Nicolae a trecut pe la ghetuțele lor, îşi pictează modelele ce aşteaptă cumințele în cărticică.

Pentru Ante, moşul s-a gândit că este destul de mare şi ar cam trebui să îi aducă jocuri şi nu jucării.

De aceea, 2 în1: Oh pardon! + Sus-jos a apărut în ghetuțele lustruite cu atât zel în ziua de Sf Nicolae. Jocul face parte din categoria educative și și este produs de D-Toys. Un cadou apreciat…am avut câteva emoții…de fapt moşul a avut 🙂

Vă mai amintiți Nu te supăra, frate? Ei bine, este vorba despre acelaşi joc, însă cu un alt nume. O tablă de joc, unde pot juca între 2-4 persoane. Sunt 4 seturi de câte 4 pioni, roşu, galben, verde şi albastru şi un zar. Fiecare porneşte din careul său şi câştigă cel care aduce primul pionii înapoi în casă.

Vă sună cunoscut? Şi mie îmi plăcea acest joc şi se pare că şi fiicei mele.

Nu-i aşa că piticele mele au primit daruri frumoase de la moş Nicolae? Voi ați fost cuminți? Ați primit cadouri?

16 comentarii


 1. Au fost foarte cuminti, caci cadourile sunt pe masura. Imi place mult carticica aceea cu machiaj, mi ar fi placut sa am asa ceva cand eram copil. 😀

  Răspunde

 2. Ce daruri frumoase!! Si eu vreau sa ii iau de Mos Craciun, celui mic o carte vorbitoare de pe Libris.

  Răspunde

 3. UIte, cu ocazia asta mai aflu si eu ce aduce Mosul, copilasilor. Eu, nu am copii mici, nu am nepotei, nu am vecini mici…. Foarte frumoase cadouri primesc copii in ziua de azi.

  Răspunde

 4. De pe Libris comandasem si eu carti pentru nepotica mea. dar am fost nevoita sa anulez comanda pentru ca mi-ar fi ajuns dupa data de 10 decembrie, cand nu mai aveam ce face cu ele.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.