Ceas barbatesc Obaku V157GMVBMB

Noua ceas al brandului Obaku este incorporat in colectia de ceasuri barbatesti, aceasta apartine stilului Fashion, marca daneza produce ceasuri calitative ce au incorporate detalii luxoase.

Ceasurile de mana Obaku sunt inspirate din traditia daneza de design, aceasta este combinata cu filozofia Zen care pune accentul pe importanta lucrurilor esentiale in viata.

Ceasurile Obaku sunt ceasuri barbatesti care respecta traditia daneza si pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbati Fashion si categoria ceasuri dama  Fashion.

Ceasul Obaku V157GMVBMBeste compus dintr-o carcasa rotunda, culoarea carcasei este rosegold,  cadranul ceasului este negru, materialul din care este compusa carcasa este de culoare argintie, ceasul are display-ul analog.

Geamul ceasului este compus din cristal mineral durificat, acest material rezista la zgarieturi, ceasul este prevazut cu indicatori de culoare rosegold, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 43 mm, cu o grosime de 9 mm, capacul ceasului este infiletat, iar odata cu achizitionarea ceasului vei primi doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului Obaku V157GMVBMB este quartz, carcasa ceasului este din fierul fin otel inoxidabil, cadranul are culoarea neagra, cantareste 100 grame, acest mecanism quartz are in principal componente electronice, iar de obicei, datorita mecanismului este cu mult mai ieftin decat ceasurile cu mecanisme mecanice.

Ceasul Obaku V157GMVBMB mizeaza pe aspectul sau simplist si pe precizia pe care o confera mecanismul quartz acestui ceas. Ceasului Obaku V157GMVBMB este un ceas care are o rezistenta medie la apa. Ceasului Obaku V157GMVBMB are capacitatea de a rezista in acele momente in care ploile va prind nepregatiti, sau cand veti vrea sa mergeti la plimbari cu barca. Ceasul nu are capacitatea de a rezista la scufundari sau la alte activitati precum udatul gradinii sau spalatul masinii cu furtunul.

Bratara ceasului este din silicon, culoarea materialului este neagra, modelul bratarii siliconate este unul care permite mainii sa primeasca aer, cureaua ceasului este perforata pe intreaga suprafata, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de tipul celor fluture, ceasul indica data, indica ora, indica minute si secunde. Culoarea bratarii ceasului Obaku V157GMVBMB este neagra, fapt care permite viitorilor proprietari sa asorteze acest accesoriu fashion si simplist in fel si chip.

Cand vorbim despre accesorii barbatesti, ne gandim la pachisti, ceasuri cu bratari negre, vorbim despre genti negre, curele negre, cravate negre, bratari de barbati de culoare neagra si nu numai. Accesoriile negre pot fi oricand asociate intr-un mod armonios tinutelor. Ele pot crea acea conturare care poate lipsea, o curea neagra aduce unei tinute barbatesti deschise la culoare solutia salvatoare.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbati  al brandului Obaku, este o alegere ideala pentru acei barbati care pun accentul pe lucrurile esentiale in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.