Când nu știi ce să faci, apelează la o firmă de încredere!

De obicei când nu știi ce să faci, suni la un prieten, nu-i așa? Dar ce te faci când nici prietenii nu te pot ajuta? Dau din umeri, triști, supărați că nu îți pot acorda acel umăr pe care să plângi. De fapt umărul ți-l dau, însă în aceste momente, când nu știi în ce direcție să o iei, nu prea te ajută.

Mă refer la durerea unei mame care tocmai află că și-a pierdut fiul, plecat la muncă pe alte meleaguri…pentru o viață mai bună, bineînțeles. Sau soția care se chinuie să își aducă soțul…mort într-o altă țară. Plecat pentru a asigura un viitor mai bun familiei, copiilor săi. Tot ce își dorea era să muncească pentru ca fiii săi să aibă hăinuțe noi și călduroase pentru școală. Însă accidentul…cumplit…le-a năruit visele. A transformat dorul într-o durere mare.

nu știi ce să faci

Greul însă abia acum începe. Trebuie să aduci persoana decedată înapoi în țara lui, în România. Pentru că aici este firesc să fie înmormântat, aici unde familia îl poate plânge, îi poate aprinde o lumânare la mormânt, rugându-se pentru sufletul lui. Și aici intervin specialiștii – transport decedați.

Când nu știi ce să faci, apelează la specialiști!

Este bine să știi că ai pe cineva alături, care te poate ajuta în aceste condiții. Repatrierea cuiva care decedează într-o țară străină este o reală provocare pentru rude. Aceasta pentru că ai de întocmit un morman de acte, dar și să găsești un mijloc de transport adecvat. Toate acestea pe fondul tristeții pierderii unei persoane dragi!

Repatriere-România.ro oferă transport funerar internațional, un ajutor prompt și eficient acelora care vor să rezolve cât mai rapid totul!

slide 1

Transportul persoanei decedate se face în sicriu de zinc, pentru că igiena și siguranța persoanelor implicate în acest proces sunt extrem de importante și sunt respectate. Absolut totul este însoțit de acte, facturi, precum și contractul semnat de către client.

Nu trebuie să vă fie teamă că transportul va întâmpina vreo problemă la vamă, întrucât se respectă toate standardele la nivel internațional. Absolut totul se face respectând legislația țării în care are loc decesul, dar și ale țărilor tranzitate în timpul transportului.

Cel mai important este că această firmă nu încearcă să te jupoaie de bani, mai ales acum când ai pățit o durere atât de mare. Acum apar persoanele necunoscute, încercând să profite de durerea ta, oferindu-și serviciile la prețuri exagerate. Păstrează-ți calmul și caută o firmă de încredere!

Cu siguranță nimeni nu se gândește la astfel de momente, nefericite. Însă sper că v-am fost de folos, dându-vă sfaturi bune…doar în caz că…

14 comentarii


 1. Nu e o situație plăcută, dar e bine de știut că poti apela la firme de incredere daca va fi cazul.

  Răspunde

 2. Ce-ti veni sa vorbesti despre asta? Off. Mi-am ingropat soacra acum o saptamana. Socrul meu a murit in China si nu au avut posibilitatea sa-l aduca, l-au incinerat si i-au adus cenusa.

  Răspunde

  1. Nici o firma nu-ti respecta durerea. Inainte de inmormantare iti spune un pret, rezonabil, iar cand te prinde cu mortul in casa iti umfla preturile..

   Răspunde

 3. Este foarte trist, dar din pacate se intampla si astfel e probleme carora trebuie sa le facem fata. Specialistii ne pot salva din aceste situatii fara iesire, uneori

  Răspunde

 4. Nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva dar uneori viata ne loveste si e bine ca sunt firme ce se ocupa cu asa ceva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.