Bonilash, ingredientul succesului

M.C a intrat relativ recent in industria frumusetii si toata lumea se intreba cum de este solicitata la toate prezentarile de cele mai renumite case de moda si branduri si primeste si cele mai multe reclame, in special la produsele de frumusete. Am discutat recent, iar raspusul ei a fost simplu:
Bonilash serul minune pentru indesirea si alungirea genelor. Il folosesc de un an si mi s-au alungit genele cu 1,3 centimetri, si-au dublat volumul si s-au innegrit. In industria frumusetii, ochii reprezinta centrul atentiei cumparatorului. Indiferent de produsele pe care le-ar alege, cumparatorul este atras sa le comande de modul in care arata genele persoanei care le face reclama.
Sa dezvolt, cu riscul de a va dezvalui din psihologia consumatorilor! Ati vazut reclame la credite de consum cu tipul cu ochi incredibil de albastri (lentilele de contact sunt de vina) si gene intoarse ca de fata? De ce credeti ca a acceptat el tratamentul? Fiindca i s-a spus ca oamenii au incredere oarba in persoanele cu ochi albastri si gene lungi. Eu am ochi negri, migdalati si stralucitori si ii fixez pe cumparator, apoi clipesc din genele lungi si dese, iar oamenii ma urmeaza orbeste.

Bonilash, ingredientul succesului

Dupa aceea imi spune ca pe platourile de filmare, Bonilash a inlocuit deja toate produsele de infrumusetare a genelor, iar adolescentele ar trebui sa ia seama ca si vedetele sunt adeptele naturalului. Este mult mai bine sa ai genele tale frumoase si sanatoase, decat sa le strici pe cele pe care le ai cu lipici sau rimel, parul tau lung, sanii tai si un corp lucrat la sala nu “sculptat” din bisturiu.
Am insistat pe experientele sale cu acest produs si mi-a destainuit urmatoarele:
-Cand m-am prezentat la prima reclama pentru sampon si vopsea de par, m-am rimelat din belsug. Lipsita fiind de experienta, nu mi-am dat seama cat de dizgratioase sunt firele de par incarcate de tus peste care se depune praful (pe platou este praf). Imi rasuna in minte si acum cuvintele comisiei: “Nu poti sa convingi ca ai un par foarte frumos, cand genele sunt atat de vopsite. Tone de rimel alunga consumatorul, de aceea sa nu va suparati ca preferam o fata cu gene lungi si dese, care par cat mai naturale. La a doua selectie m-am dus cu gene false. Am ales cea mai lunga si deasa pereche si i-au vazut razand de cand am intrat. Nu s-au putut abtine sa nu-mi spuna ca am talentul de a ma urati intr-un mare fel. M-am inrosit si am cerut consiliere la Pharma4you. Aici am aflat eu de Bonilash si cand m-am dus la urmatoarea preselectie, am fost sigura ca voi reusi.
Adolescentelor, cumparati si folositi Bonilash, daca vreti sa fiti frumoase natural si sa aveti ochii sanatosi!
Fiind un organ asa de sensibil, ochiul are nevoie de protectia genelor sanatoase si nu suporta rimelul la nesfarsit. Este posibil ca substantele chimice din el sa le slabeasca si sa provoace caderea lor sau sa le arda, de aceea recurgeti la substante benefice genelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.