Ai grijă de dantura ta, zâmbetul este cel mai important!

Pentru oricine, zâmbetul este cel mai important! Este cartea noastră de vizită, un om va fi cu atât mai plăcut cu cât zâmbește mai des. Însă nu toți oamenii pot zâmbi. Și nu din cauză că ar fi triști sau nefericiți, ci din cauza danturii. Da, ați auzit bine! Dantura este cea care uneori ne dă bătăi de cap. Pentru că ne este teamă de cabinetul stomatologic, de doctor…

Cumnata mea a avut probleme cu dantura după naștere. Zâmbetul ei dispărea pe măsură ce timpul trecea, iar problemele se agravau. S-a întâmplat într-o zi când m-a sunat și mi-a spus că i s-a rupt un canin. Nu era dintele din față, însă nici să zâmbească nu mai putea. Pentru că se vedea tare inestetic. Însă îi era teamă de stomatolog. M-a rugat să îi recomand un medic care să o ajute. Zâmbetul este cel mai important, da!

I-am recomandat un medic al zâmbetului tău, dr Aristide, un dentist bun, cu experiență, care își respectă locul de muncă și pacienții. El știe să îți vorbească , răspunde la telefon chiar și duminica, un dentist specializat!

Ai grijă de dantura ta, zâmbetul este cel mai important!

Avea nevoie de un implant dentar. Doctorul stomatologic i-a explicat ce înseamnă un implant, dar și ce presupune acesta. La toate întrebările pe care cumnata mea le-a avut, medicul dentist a răspuns cu calm, politețe, înțelegere.

Implantul dentar este o intervenție chirurgicală, prin care se inserează, pe arcada dentară, o rădăcină artificială, sub forma unei piese din titan. Acesta este elementul de bază într-un mecanism de refacere a danturii. Nu este o intervenție dureroasă, este însă una necesară atunci când ai uitat să zâmbești.

implant dentar pret-min

De câte ori nu ai ezitat să zâmbești, să vorbești, să mănânci în public? Din cauza unuia sau a mai multor dinți lipsă? De câte ori nu ai refuzat o masă la restaurantul tău preferat sau alte interacțiuni sociale din cauza acestui neajuns? Ei bine,  implantul dentar este acea tehnică dentară modernă care îți redă zâmbetul și sănătatea.

Avantajele unui implant dentar

Se conservă volumul osos, conform principiului „funcția creează organul” și se stimulează, prin punerea sa în sarcină. Prin acest implant dentar, forțele masticatorii se transmit direct osului maxilar conformându-l în funcție de liniile de forță.

Senzația de forță masticatorie este mult mai puternică decât cea dată de dintele natural. Însă nu trebuie să se abuzeze de acest detaliu, un implant dentar fiind o anchiloză, pe când dintele prezintă un sistem elastic de amortizare (parodonțiul).

Senzația de dinte natural. Transmiterea forțelor masticatorii direct osului dau o senzație de “propriu”, care este net superioară celei date de o lucrare protetică care are dinți ca stâlpi.

Eu la acest cabinet al dr Aristide am căutat să am dinții cei mai albi, exact ca în acele reclame cu actori faimoși. Am căutat albirea dinților profesională. Întotdeauna am fost impresionată de dantura albă, strălucitoare, impecabilă a actorilor de cinema. Și mi-am dorit să am și eu o dantură la fel de frumoasă!

zâmbetul este cel mai important

Un zâmbet frumos înseamnă satisfacție și încredere în orice cadru social!

15 comentarii


  1. N-am avut pana acum nevoie, dar am destule probleme cu dintii si stiu ca la un moment dat voi ajunge si la implant dentar. Oricum e bine ca exista varianta asta, ca nu se mai fac lucrari din alea ca acum 50 de ani, de te tin doar 3 luni.

    Răspunde

  2. Daca ar fi nevoie vreodata de un implant dentar as apela fara sa stau pe ganduri, cel mai important este ca dantura mea sa arate bine.

    Răspunde

  3. O dantură frumoasă și sănătoasă cu cheltuială se ține! E important să mergem la dentist din timp, nu când e prea târziu.

    Răspunde

  4. Cred ca mai devreme sau mai tarziu in viata toti avem nevoie de un implant dentar (sau chiar mai multe). Chiar daca mi-e frica si chiar daca nu stau chiar bine cu banii, stiu ca sanatatea orala este foarte importanta, asa ca n-o sa refuz o astfel de interventie atunci cand voi avea nevoie de ea.

    Răspunde

  5. Si eu cred ca trebuie sa apelam la implant dentar atunci cand avem lipsuri. Se vede atat de inestetic atunci cand nu avem dinti si un implant bun poate inlocui atat de bine dintele lipsa, ca nici nu realizezi ca este un dinte fals

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.