Când memoria îți joacă feste, nu te îngrijora…există Memo ON!

Când memoria îți joacă feste, trebuie să știi că acum ai un aliat foarte important: siropul Memo on, noul sirop ayurvedic de la Ayurmed. Sigur ți s-a întâmplat, nu o dată, să uiți unde ai lăsat cheile sau ce aveai de cumpărat de la magazin. Ai ajuns în fața blocului și nu mai știai dacă ai scos fierul de călcat din priză, nu?

Pentru a preîntâmpina aceste probleme, siropul ne sare în ajutor, pentru a ne întări memoria. Să știți că acest sirop este indicat și copiilor, având în vedere cât de multă nevoie au aceștia de un ajutor pentru lecțiile și informațiile acumulate.

Când memoria îți joacă feste, nu te îngrijora…există Memo ON!

Bineînțeles că nu îți dorești să ajungi să uiți cine sunt copiii tăi, nu? Astăzi este vorba doar de lista de cumpărături, însă cu timpul această problemă se poate înrăutăți!

Memo On este un supliment alimentar, ce conține plante medicinale ayurvedice. Aceste plante contribuie la funcționarea normală a capacității de concentrare, dar și la cea de memorare.

Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor) contribuie la optimizarea funcției cerebrale, susținând circulația sanguine cerebrală. Această plantă menține aportul necesar de oxigen și glucoză în creier, echilibrul mental, ajutând la susținerea performanțelor mentale. Prin efectul de antioxidant, ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară.

Rosmarinus officinalis (Rozmarin) este un stimulent cognitiv, ajutând la normalizarea circulației periferice și cerebrale. Rozmarinul menține memoria, dar și capacitatea de concentrare în caz de suprasolicitare psihică. Antioxidanți ca acizii carnosic si rosmarinic protejează creierul de stresul oxidativ.

Melissa officinalis (Roinita) reduce stările de agitație, stres și suprasolicitare. Această plantă are un efect de întinerire asupra celulelor nervoase și a neuronilor, contribuind la îmbunătățirea memoriei. 

Memo On susține deopotrivă elevii și studenții la efortul psihic și intelectual intens, în special în perioada examenelor. Știm foarte bine cât de suprasolicitați ne simțim în timpul sesiunii, când dormim doar câteva ore pe noapte și bem litri de cafea pentru a putea rezista.

Eu l-am primit spre testare într-o nouă campanie marca Brander, însă tu poți profita de prețul bun pe care îl are și să îl comanzi pe site. Sigur îți dorești să ai în continuare o memorie de elefant, nu?

16 comentarii


 1. Nu am inca probleme cu memoria, dar m-ar ajuta un astfel de produs pe partea de concentrare. de cand a venit iarna si s-a scurtat ziua, nu mai pot gandi la fel de repede si limpede.

  Răspunde

 2. Încă stau cu bine cu memoria, dar îi voi povesti mamei mele despre acest produs, ea mai uită unde pune lucrurile.

  Răspunde

 3. Plantele medicinale pe care il contine acest sirop sunt foarte eficiente.Asa ca am mare incredere in el!

  Răspunde

 4. Nu am folosit un astfel de supliment insa uneori sunt cam uituca si cred ca mi ar fi de folos.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.