Aspectul blogului face diferenta!

Oare sportivii cei mai buni sunt alesi si dupa echipament, ma intrebam cu lacrimi in ochi dupa fiecare infrangere? Nu, dar sportivii cei buni sunt ajutati de echipamentul foarte bun sa castige. Una este sa alergi cu o incaltaminte usoara care te face sa zbori peste obstacole si alta cu o pereche de saboti…

Eram debusolata de aprecieri, dar si de rezultate. Parca se bateau cap in cap. Mi se spunea in fata:”Scrii al naibii de bine, dar aspectul blogului este dezastruos!”

Imi facusem singura blogul pe o platforma gratuita, apoi am inceput sa scriu constant cand au inceput sa curga premiile. Acum sa nu credeti ca sunt o fire egoista si doresc sa castig totul, dar ma ingenunchiau anumite decizii socante ale juriului!

Au castigat doua contracandidate  care te amuzau prin articolele scrise in maniera lui Caragiale in mod involuntar. Adica nu mai ai umor cand scrii intr-un articol publicitar:”Copiii de astazi nu se mai joaca ca copiii din trecut”, repeti de trei ori  cacofonia si iei si premiul I sau faci un articol in care lauzi in prima parte piscina, iar in ultima pișcina…

-Eu as face de la inceput designul blogului tau, mi-a spus cineva pe care sincer as fi vrut sa-i las semnele unghiilor pe fata sau pe frunte.

Era singura consolare gasita in buzunarul de atotcunoscator pentru mine. Drept este ca sunt o fire incapatanata, taur, desi accept cu greutate criticile!

-Am sa te intrec, i-am spus cu furie, desi nu ma aflam in competie cu el!

Apoi am primit cereri de colaborare. Multe, conditionate de trecrea mea pe domeniu si de aspectul profesionist al blogului.

Aspectul blogului face diferenta!

Web design  de la Itexclusiv si imi voi castiga painea de acasa, asa visez de 10 ani incoace. In plus, nu pot sa raman la nesfarsit veteran printre concurenti, ci sa am colaboratorii si proiectele mele!

In 2-5 zile, cu ajutorul celei mai bune echipe de profesionisti am avut blogul gata. Designul original si faptul ca ma aflam pe domeniu propriu mi-au adus mai multi colaboratori decat pot face fata. In prezent scriu si ziua si noaptea, chiar si pentru cei care radeau de aspectul initial al blogului meu!!!

Nu imi este frica de eventualele disfunctii ale blogului, fiindca termenul de garantie este 6 luni si primesc consultanta de cate ori nu ma descurc cu panoul sau cu comenzile.  Am investit in ceea ce imi place sa fac 249 de euro, iar experientele nefaste legate de aspectul blogului meu sunt de domeniul trecutului si primesc comenzi de mii de euro.

Astazi, privesc competitiile de pe margine, lecturez articolele si nu inteleg cum anumite companii si sponsori prefera si premiaza cacofoniile sau pișcinele, dar sunt multumita de colaborarea mea cu Itexclusiv si viata merge frumos inainte.

Irexclusiv.ro, te aspteapta, drag blogger care ti se reproseaza ca scrii al naibii de bine, dar continutul blogului tau sperie!

Numeste-l antrenor oficial si vei fi de neinvins! Chiar daca pierzi la concursuri, oamenii cate te citesc vor dori sa le fi colaborator de cursa lunga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.